Байерн Мюнхен ще си тръгне с трите точки и от Неапол


П. Пенков

Байерн Мюнхен ще си тръгне с трите точки и от Неапол

Наполи - Байерн Мюнхен
Стадион: "Сан Паоло", Неапол
Дата: 18.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Олегарио Бенкуеренса (Португалия)


Във вторник от 21:45 часа Наполи приема Байерн Мюнхен в двубой от група А на Шампионската лига. Италианците притежават актив от 4 точки, което им определя втората позиция в групата, само на 2 точки зад лидера Байерн. Съставът на Валтер Мазари започна добре надпреварата за трофея, като в първия си мач от групата измъкна равенство при визитата на Манчестър Сити, завършила при резултат 1:1. Две седмици по-късно Наполи постигна първата си победа, надигравайки Виляреал с 2:0 пред собствена публика на стадион "Сан Пауло". През изминалият уикенд Наполи регистира второто си поражение през новия сезон в италианската Серия, след като загуби у дома от Парма с 2:1, въпреки това мениджъра Валтер Мазари заяви, че няма да прави коренни промени в състава и ще заложи на повечето играчи, които не успяха да се противопоставят на дуковете.

Мигел Бритос, Марко Донадел и Горан Пандев със сигурност пропускат двубоя с баварците, така че Валтер Мазари ще трябва да намери идеалните заместници за тях.

Съперникът им Байерн Мюнхен продължава да жъне успехи, както в немската Бундеслига така и в груповата фаза на Шампионска лига. След 9 изиграни кръга баварците заемат лидерската позиция в немското първенство, притежавайки 5 точки повече в актива си от втория Борусия Мьонхенгладбах. Относно Шампионска лига воденият от Юп Хайнкес състав отново е лидер в група А, където са още отборите на Наполи, Манчестър Сити и Виляреал. В средата на миналия месец Байерн надигра с 2:0 като гост Виляреал и така натрупа първите си 3 точки в груповата фаза. Две седмици по-късно актива на баварците нарастна, след като немския тим успя да се справи с труден противник в лицето на Манчестър Сити, побеждавайки гражданите с 2:0 на "Алианц Арена".

Ариен Робен е главният отсъстващ от състава на Байерн Мюнхен за визитата на Наполи. Той получи нова травма, като по всяка вероятност няма да пътува за Италия. Това се отнася и за бранителя Брена, чийто състояние според мениджъра е рисковано.

Прогноза: Наполи - Байерн Мюнхен 0:2

Последни 5 изиграни срещи:

Наполи:


21 септември Киево - Наполи 1:0 (Серия А)
24 септември Наполи - Фиорентина 0:0 (Серия А)
27 септември Наполи - Виляреал 2:0 (Шампионска лига)
01 октомври Интер - Наполи 0:3 (Серия А)
15 октомври Наполи - Парма 1:2 (Серия А)

Байерн Мюнхен:


18 септември Шалке 04 - Байерн Мюнхен 0:2 (Бундеслига)
24 септември Байерн Мюнхен - Байер Леверкузен 3:0 (Бундеслига)
27 септември Байерн Мюнхен - Манчестър Сити 2:0 (Шампионска лига)
01 октомври Хофенхайм - Байерн Мюнхен 0:0 (Бундеслига)
15 октомври Байерн Мюнхен - Херта 4:0 (Бундеслига)


Досегашни срещи:

Наполи - Байерн Мюнхен


2 срещи
1 победа за Наполи
1 равенство
0 победи за Байерн Мюнхен
Голова Разлика: 4:2 за Наполи


Коефициенти от bet365:
Наполи - 3.80
Равен - 3.40
Байерн Мюнхен - 2.00

Коефициенти от Offsidebet:
Наполи - 4.00
Равен - 3.30
Байерн Мюнхен - 1.90

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
154