Мотивиран Юнайтед ще лиши Оцелул от първите му точки в групата


И. Ангелов

Мотивиран Юнайтед ще лиши Оцелул от първите му точки в групата

Оцелул Галац - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Арена Национал", Букурещ
Дата: 18.10.2011г.
Час: 21:45
Съдия: Феликс Брих (Германия)


Вторник вечер ще бъде изключително трудна за Оцелул Галац, когато Манчестър Юнайтед дойде на гости в Букурещ за пореден мач от груповата фаза на Шампионска лига. Хората от Румъния все още търсят първите си точки в състезанието след като загубиха на 2 пъти, а гостите са отчаяни да постигнат първата си победа.

Негативни новини за домакините са слабите им представяния в локалното първенство, където заемат позиция в средата на класирането в момента. Нещата не се различават и в най-комерсиалния турнир, където те търсят първите си точки срещу клуб, опитал от славния триумф на финала – 3 пъти засега в историята си.

Още лоши новини за домакините ще са завръщащите се футболисти за състава на Юнайтед. Въпреки че е под въпрос, в последния момент в състава може да се окаже Дарън Гибсън. Капитанът на „Червените дяволи“ Неманя Видич обаче би трябвало да започне титуляр, редом до Фил Джоунс, който ще заеме мястото на Рио Фърдинанд, тъй като ветеранът не пътува до Румъния. В състава липсва и Том Клевърли.

В последния мач на Юнайтед – гостуването на Ливърпул, Уейн Рууни, Луиш Нани и Хавиер Ернандес влязоха като резерви във втората част на мача. Това може да означава, че сега те ще започнат като титуляри, а Валенсия, който бе резерва, ще започне на мястото на слабо представилият се Ашли Йънг.

Интересен факт е, че триумфът на Юнайтед в турнира през 1999 година започва с две равенства. Дали това може да се превърне в знамение за този сезон? Факт е, че „Червените дяволи“ по ирония на съдбата са допуснали 4 попадения досега, докато Оцелул има само 3 допуснати, но пък те дойдоха в две загуби за тима.

Вариантът пред домакините ще е да заложат на 4-5-1 и да опитат да спрат атаките на мотивираните гости, като англичаните определено ще дойдат за разгромна победа, за да застигнат лидерите в групата, тъй като в момента се намират на незавидното трето място. Победата е от изключителна нужда за тима на Сър Алекс Фъргюсън и погром грози Оцелул.

Последни 5 изиграни срещи:

Оцелул Галац:

20 септември Оцелул Галац - Олчим Валчеа 3:1 (Купа на Румъния)
23 септември Оцелул Галац - Миовени 0:0 (Лига 1)
27 септември Оцелул Галац - Бенфика 0:1 (Шампионска лига)
02 октомври Стяуа Букурещ - Оцелул Галац 2:1 (Лига 1)
14 октомври Оцелул Галац - Астра Плоещ 1:1 (Лига 1)

Манчестър Юнайтед:

20 септември Лийдс - Манчестър Юнайтед 0:3 (Карлинг Къп)
24 септември Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)
27 септември Манчестър Юнайтед - Базел 3:3 (Шампионска лига)
01 октомври Манчестър Юнайтед - Норич 2:0 (Висша лига)
15 октомври Ливърпул - Манчестър Юнайтед 1:1 (Висша лига)

 

Досегашни срещи:
НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

 

Коефициенти от bet365:

Оцелул Галац - 15.00
Равен - 7.00
Манчестър Юнайтед - 1.18

Коефициенти от Offsidebet:

Оцелул Галац - 13.00
Равен - 6.25
Манчестър Юнайтед - 1.20

 

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
181