Бербатов ще води атаката на Юнайтед срещу Оцелул


Н. Гавазов

Бербатов ще води атаката на Юнайтед срещу Оцелул

Българският нападател на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов, който пропусна съботния двубой на „Анфийлд" срещу Ливърпул бе включен в групата за мача от третия кръг в група С на Шампионската лига срещу Оцелул и най-вероятно ще води атаката на "червените дяволи", съобщава Sky Sports. В същото време стана ясно, че Рио Фърдинанд няма да пътува за Румъния. Защитникът пропусна и пътуването до Португалия миналия месец, когато „червените дяволи" започнаха кампанията си срещу Бенфика.

Причината Рио да остане на Острова е най-вероятно с цел почивка преди градското дерби с Манчестър Сити през уикенда. Както е известно, Фърдинанд, който изигра по блестящ начин мача с Ливърпул, наскоро се възстанови от контузия и дори пропусна евроквалификацията на Англия с Черна гора.

Клевърли и Рафаел също няма да пътуват за Румъния, въпреки че миналата седмица се завърнаха към тренировки след претърпените по-рано контузии.

Ето и групата на Юнайтед за мача с Оцелул:

Де Хеа, Линдегаард, Амос, Еванс, Евра, Фабио, Джоунс, Смолинг, Видич, Андерсон, Карик, Флетчър, Гигс, Нани, Парк, Йънг, Валенсия, Бербатов, Диуф, Ернандес, Оуен, Рууни, Уелбек.

 

  Сподели
76