Джеко: Бос, съжалявам!


Н. Гавазов

Джеко: Бос, съжалявам!

Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко се извини пред мениджъра си Роберто Манчини за своето поведение по време на двубоя от груповата фаза на Шампионската лига срещу Байерн Мюнхен в сряда вечер. Както е известно, 25-годишният босненски национал започна като титуляр злополучния за „гражданите" мача, но бе заменен 10 минути след почивката. Напускайки терена, Джеко изрази недоволство от постъпката на своя мениджър.

Както съобщава Daily Mirror, сядайки на резервната скамейка, Джеко чул по свой адрес много здрава ругатня от страна на Манчини ("Fuck off the Bosnia"). Същата реплика получил и намиращия се съвсем наблизо Карлос Тевес, който отказа да влезе и да играе ("Fuck off the Argentina").

След мача Манчини жестоко разкритикувал своите играчи, заявявайки, че Тевес повече никога няма да играе за Сити. Относно поведението на Джеко, италианският специалист бил по мек: „Следващият мач той ще се седи до мен".

Въпреки скандалите, босненецът все пак се върна в плановете на своя мениджър за съботната среща от Висшата лига на Англия срещу Блекбърн. Нападателят се извини на Манчини и конфликтът бе изчерпан.

„Знам, че не реагирах добре на смяната си и поговорих с играчите и треньора си. Извиних се за своята реакция, а Роберто прие моите извинения и заяви, че всичко е в ред. Треньорът каза, че ние сме длъжни да се готвим за следващият двубой в добро настроение. Недоволен бях, защото губехме с 0:2 и иках да обърнем нещата. За мен е особено завръщането ми в Германия, където играх толкова дълго време. Исках да играя добре и да помогна на отбора си. Но не се получи и бях много разстроен", цитира The Guardian думите на Джеко.

 

  Сподели
102