Атлетико ще задържи Борусия


И. Ангелов

Атлетико ще задържи Борусия

Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид 
Стадион: Сигнал Идуна Парк 
Дата: 16.04.2024 г. 
Час: 22:00 ч.

Борусия Дортмунд вкара много важен гол късно в първата четвърт-финална среща от Шампионска лига срещу Атлетико Мадрид на гости в Испания, за да отстъпи само с 2:1, и след това успя да се върне и към пътя на победите с 2:1 над Гладбах през уикенда. 

Атлетико Мадрид спечели трети пореден мач когато надви Жирона и подобри шансовете си за класиране в топ 3 на Ла Лига. В ШЛ тимът държи един гол преднина пред противника си, но Диего Симеоне се затруднява много на гости този сезон, като след 6 мача без победа тимът му надви последно Виляреал с 2:1. В момента важни имена липсват и това също ще има значение.

Мемфис Депай, Хермосо, Лемар и Пауло са аут за гостите. Възможно е да видим същата постройка както от последната среща за испанците. 

При Дортмунд под въпрос е ключовият Алер в нападение, а Бенсебаини е с контузия. Мален вероятно ще се върне в тима след проблем през уикенда.

Борусия ще знае за проблемите на гости на своя противник. Вероятно е Мадрид да заложи на дефанзивен подход и да търси равенство за прогреса си.

Прогноза: Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Витсел
Хименес
Азпиликуета
Молина
Йоренте
Коке
Пол
Лино
Гризман
Мората
Санчо
Фюлкруг
Мален
Бранд
Джан
Забицер
Маатсен
Риерсон
Шлотербек
Хумелс
   
Кобел
 
Борусия Дортмунд (Един Терзич)

Обоснована прогноза: Борусия Дортмунд - Атлетико Мадрид 1:1

  Сподели
207