Байерн ще спечели в Манчестър


И. Ангелов

Байерн ще спечели в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 12.12.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед гони задължителна победа ако иска шанс за класиране извън групите на Шампионска лига. Тимът е точка под Галатасарай и Копенхаген, които може да прескочи при победа тук и равенство между тях. Нещата видимо не са в ръцете и краката на домакините, а победа не се и очаква срещу лидера в настоящата форма.

Байерн спечели четири поредни кръга в ШЛ и допусна равен последно с Копенхаген. Тимът няма какво повече да постигне и това е шансът на домакините ако Томас Тухел отслаби състава си. Баварците обаче ще искат да преодолеят последната загуба от Франкфурт в Бундеслигата, в която допуснаха 5 гола. Това бе първа загуба за сезона.

Юнайтед на свой ред допусна 3 редовни гола от Борнемут и ВАР спаси тима от още в последното унижение на "Олд Трафорд". Заговори се в медиите, че Тен Хаг може да стане първият уволнен мениджър само ден след като е обявен за Мениджър на месеца.

В двата лагера има и здравословни проблеми. При домакините Касемиро, Маунт и Линдельоф приближават завръщане, но аут са Санчо, Мартинез, Ериксен, Маласия и Диало.

Гнабри, Де Лихт,  Сар и Бухман са аут при гостите.

Байерн спечели последните си 3 мача поред с Ман Юнайтед. В Германия баварците се разправиха набързо с противника и вкараха 4 гола, макар след като отпуснаха захвата си тимът на Тен Хаг да се върна с 3 попадения. С оглед проблемите в защита и от двете страни, възможно е да ни очаква ново голово шоу.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен 2:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Томас Тухел)
 
Нойер
   
Мин-Же
Упамекано
Лаймер
Герейро
Кимих
Горецка
Коман
Мусиала
Сане
Кейн
Хьойлунд
Гарначо
Бруно
Антони
Майно
МакТоминей
Регилон
Далот
Шоу
Магуайър
   
Онана
 
Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Байерн Мюнхен 2:3

  Сподели
406