Байерн пак ще се наложи над Копенхаген


И. Ангелов

Байерн пак ще се наложи над Копенхаген

Байерн Мюнхен - Копенхаген
Стадион: Алианц Арена
Дата: 29.11.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Байерн Мюнхен тотално доминира групата си и ще търси пета поредна победа и то срещу втория във временното класиране, който има само 4 точки. Спорът в последните два кръга е основно между останалите три участника, докато баварците са сигурен първенец. Тимът е вкарал 11 гола до тук, като само Ман Сити и Атлетико реализираха повече до тук.

Копенхаген спечели драматично последната среща с Манчестър Юнайтед след като губеше с 2:0 и постигна 4:3. Датчаните взеха второто място заради по-добрата голова разлика в сравнение с Галатасарай, а Ман Юнайтед е последен и също ще търси как да се класира напред.

В двата състава няма много проблеми, като при домакините аут са Мусиала, Де Лихт и Бухман. При гостите проблеми имат Мелинг, Кочолава и Клем.

Хари Кейн изглежда се вписа в живота в Германия по перфектен начин и този сезон вкара 22 гола в 16-те си срещи до тук. В ШЛ той вече има 4 и не изглежда сякаш ще спре. Формата на баварците е страховита и не се очаква нищо освен победа ако съставът не бъде отслабен прекомерно с оглед постигнатата цел.

Прогноза: Байерн Мюнхен - Копенхаген 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Копенхаген (Якоб Нийструп)
 
Грабара
   
Дайкс
Вавро
Анкерсен
Желерт
Гонкалвеш
Фолк
Лерагер
Ачури
Клаесон
Елионуси
Кейн
Сане
Мюлер
Коман
Горецка
Кимих
Дейвис
Мазраоа
Упамекано
Мин-Же
   
Нойер
 
Байерн Мюнхен (Томас Тухел)

Обоснована прогноза: Байерн Мюнхен - Копенхаген 3:0

  Сподели
265