Ман Юнайтед пак ще страда с Копенхаген


И. Ангелов

Ман Юнайтед пак ще страда с Копенхаген

Копенхаген - Манчестър Юнайтед
Стадион: Паркен
Дата: 08.11.2023 г.
Час: 22:00 ч.

Копенхаген постигна трета поредна победа когато през уикенда се справи с Рандерс в локалното първенство. Датчаните спечелиха всичките си срещи след минималната загуба на гости на Юнайтед в Манчестър преди две седмици.

Манчестър Юнайтед загуби два пъти поред с по 3:0 и след това много трудно стигна до победа над Фулъм последния уикенд, и това стана по-скоро заради брилянтна индивидуална класа от Бруно Фернандеш, а не заради добро отборно представяне. Преди всички тези срещи Юнайтед едва се справи и с Копенхаген, което вещае нов труден мач на гости.

Копенхаген е на последно място в групата с 1 точка, Юнайтед има 3, и лесно може да се окаже последен ако продължава да показва същия футбол, а перспективите за това са налице с оглед лазарета. Касемиро е с наказание, контузени са Мартинез, Шоу, Маласия и Диало, Санчо е аут от тима, а неясноти има още със състоянието на Рашфорд и Линдельоф, които са под въпрос.

При домакините ключовите Елионуси и Мейлинг са аут заедно с Клем и Кочолава.

Последните 3 срещи между тези отбори продуцираха по средно под 2.5 гола. Тен Хаг ще знае, че един гол може да реши срещата във всяка посока, и това дели тима му от второто или последното място, тъй като се очаква Байерн протоколно да се разправи с Галатасарай в другата среща от групата.

Прогноза: Копенхаген - Манчестър Юнайтед 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Тен Хаг)
 
Онана
   
Магуайър
Еванс
Бисака
Далот
МакТоминей
Амрабат
Антони
Бруно
Рашфорд
Хьойлунд
Ачури
Корнелиус
Ларсон
Клаесон
Фолк
Лерагер
Желерт
Анкерсен
Вавро
Дайкс
   
Грабара
 
Копенхаген (Якоб Нийструп)

Обоснована прогноза: Копенхаген - Манчестър Юнайтед 1:1

  Сподели
334