Реал остава безпогрешен, Наполи успя в Берлин


И. Ангелов

Реал остава безпогрешен, Наполи успя в Берлин

Реал Мадрид гостуваше на Брага, а Наполи пътува до Унион Берлин за третия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. Днес "белия балет" се справи с 2:1 с португалския си съперник, оставяйки го с 3 точки на третото място, Унион загуби от Наполи миниално, с което остава с 0 т., а Реал продължава да води с 9 т. над Наполи, който има 6.

В 16-ата минута в Португалия Родриго откри резултата след топка от Начо над защитата за Винисиус, който се справи със съперник и центрира в средата за Родриго и 1:0. До почивката и двата тима се затрудняваха да създават в нападение.

В 61-ата минута при контра Винисиус успя да върне една топка и за Белингам, който стреля ниско за 2:0. Още в следващата атака този път Брага успя да отговори когато Банза центрира от дясно и Джако завърши за 2:1. До края Кепа трябваше да пази вратата си, като съперникът завърши с очаквани голове от над 1.5 срещу под 1 за съперника.

В същото време Унион Берлин прие Наполи за да опита да спечели първи точки. В първата част обаче гол бе отменен за Наполи в 24-ата минута, и до почивката изглеждаше сякаш няма да създадат повече.

В 65-ата минута обаче Кваратшелия с два опита да центрира намери Распадори за удар без подготовка и 1:0, което остана до края.

  Сподели
265