Сити остава перфектен, Йънг Бойс равен със Звезда (видео)


И. Ангелов

Сити остава перфектен, Йънг Бойс равен със Звезда (видео)

Лайпциг посрещна Манчестър Сити в срещата на фаворитите от седма група на Шампионска лига, като днес на "Ред Бул Арена" гостите спечелиха с 3:1 за да задържат първата позиция с две победи. Лайпциг остава с 3 точки, а по 1 т. ще делят Цървена Звезда и Йънг Бойс с равенството днес в Сърбия 2:2.

В 25-ата минута днес Ман Сити поведе след добра атака на Люис и Фоден, завършена от последния по подобаващ начин за 1:0. До почивката Холанд можеше да удвои, но това не се случи. Вместо това на старта на втората част в 48-ата минута Поулсен изведе Опенда, който се справи с Аканжи и матира Едерсон за 1:1.

Последваха още пропуски на Халанд, а Фоден нацели и греда от статично положение. В 79-ата минута англичанинът бе заменен от Хулиан Алварез, и именно той реши срещата 5 минути след това с красив гол за 2:1. В 92-ата минута Алварез и асистира като намери Доку за лесен гол и 3:1.

Междувременно в Белград Цървена Звезда стартира с гол в 35-ата минута за 1:0 над Йънг Бойс чрез Ндиайе. Преди почивката домакините вкараха и отново, но ВАР отмени гола поради засада. Така в 48-ата минута гостите тръгнаха силно за второто полувреме и 1:1 направи Угринич с включване от дълбочина.

В 60-ата минута за игра с ръка на Джига бе отсъдена дузпа за Йънг Бойс и Итен вкара от бялата точка за 2:1, за да опита да донесе първа победа на гости за Йънг Бойс в историята. Тя не стана факт след като в 88-ата минута Букари възстанови равенството за крайното 2:2.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
252