Манчестър Сити ще прегази Цървена звезда


Н. Гавазов

Манчестър Сити ще прегази Цървена звезда

Манчестър Сити - Цървена звезда

Стадион: "Етихад", Манчестър

Дата: 19.09.2023 г.

Час: 22:00

 Съдия: Жоао Пинейро (Португалия)

Победителят в миналогодишното издание на Шампионска лига Манчестър Сити започва защитата на своята континентална корона, когато посрещне Цървена звезда на стадион "Етихад" във вторник.

"Гражданите" стоят сами на върха в класирането на Висшата лига с четири победи в четири начални мача, включително победа с 5-1 над Фулъм точно преди международната пауза. Ерлинг Холанд направи хеттрик, а през уикенда помогна с нов гол за победата с 3:1 над Уест Хем, повишавайки резултата си в лигата до шест гола в четири изяви. Норвежката суперзвезда също беше точен за своя национален отбор по време на скорошната международна пауза и няма съмнение, че той ще започне сред титулярите на Пеп Гуардиола.

Цървена звезда Белград си осигури груповата фаза на елитните континентални състезания благодарение на подобрения коефициент на страната си.Те се възползваха от това и осъществиха няколко интересни трансфери през това лято. За разлика от "гражданите", гостите са колебливи напоследък, като загуби два от последните си три домакински срещи, след като първоначално впечатли в началото на сезона. Сръбският шампион постигна четири поредни победи в началото на своя сезон, но две поражения в три мача показаха уязвимост в най-лошия възможен момент. Неспособността да запазят чисти мрежи, с шест допуснати гола в последните три мача е притеснителна за отбора на Барак Бакхар.

Кевин Де Брюйне е дългосрочно отсъстващ и няма да го видим в мача във вторник. Матео Ковачич, Джак Грилиш и Джон Стоунс са под въпрос за срещата, така че босът на Сити може да направи минимални промени в отбора, който се изправи срещу Уест Хем в събота, като Нейтън Аке вероятно ще влезе като централен или ляв бек.

Гостите нямат никакви проблеми по отношение на кадрите.

Възможен стартов състав на Манчестър Сити:

Едерсон; Уокър, Аканджи, Диас, Аке; Родри, Силва; Фодън, Алварес, Доку; Холанд

Цървена звезда възможен стартов състав:

Глейзър; Мияйлович, Драгович, Родич; Букари, Красо, Стаменич, Кангва, Митрович; Лучич, Олайинка

Разликата в качеството между тези отбори е огромна и всичко освен убедителна победа за действащите шампиони би представлявало огромна изненада. Съветът ни е да заложим на 4 домакински попадения с гол на Холанд.

Прогноза: Манчестър Сити - Цървена звезда 4:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Цървена звезда (Барак Барах)
 
Глейзър
   
Михайлович
Драгович
Родич
Букари
Красо
Стаменич
Кангва
Митрович
Лучич
Олияйнка
Холанд
Доку
Алварес
Фоден
Силва
Родри
Гвардиол
Диас
Аканжи
Уокър
   
Едерсон
 
Манчестър Сити (Хосеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Манчестър Сити - Цървена звезда 4:0

  Сподели
466