Нани: Аз съм ключът към успеха на Юнайтед


Н. Гавазов

Нани: Аз съм ключът към успеха на Юнайтед

Крилото на Манчестър Юнайтед Луиш Нани смята, че той е ключът към успеха на Манчестър Юнайтед в днешния финал в Шампионската лига срещу Барселона на „Уембли". Португалският национал се надява да получи титулярно място в срещата и да вкара гол на испанския шампион. Както е известно, той направи поредица от силни мачове за Юнайтед през настоящата кампания на отбора и с головете и асистенциите си даде своя решителен принос за спечелването на рекордната 19-та титла.

Въпреки това, след завръщането си от тежката контузия, която претърпя през септември, Луис Антонио Валенсия впечатлява с представянето си и е твърде вероятно Сър Алекс да предпочете да пусне като титуляр еквадорския национал вместо Нани.

„Все още не знам, дали ще бъда титуляр срещу Барса, но се надявам да изляза на терена. Убеден съм, че мога да помогна за победата. Сър Алекс обаче има последната дума. Аз се чувствам много добре и съм готов за игра. Футболът на Барселона наподобява на този, който практикуват Аржентина и Испания и аз вече съм играл срещу тези два национални отбора", цитира Mirror думите на Нани.

"Харесва ми да играя срещу отбори, които играят по този начин. Това е добре за мен, защото се чувствам много уверен срещу тях. Гледал съм доста мачове на Барселона, безспорно Меси е най-добрият в света. Харесва ми играта му и как той вдъхновява другите футболисти да правят различни неща на терена ", каза още той.

 

  Сподели
85