Милан се предаде пред Челси и в Италия (видео)


И. Ангелов

Милан се предаде пред Челси и в Италия (видео)

Милан посрещна Челси в срещата от четвъртия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. След като миналата седмица в Англия "сините" спечелиха с 3:0, днес Милан остана много рано с човек по-малко на "Сан Сиро" и загуби отново с 2:0. Това оставя тима с 4 точки след 4 кръга, колкото има и последният Динамо Загреб след равенството 1:1 у дома със Залцбург днес. Челси води със 7 т., а Залцбург има 6 т.

В 17-ата минута днес Джеймс изведе Маунт отлично в полето и Томори извърши нарушение за дузпа, като бе и изгонен за опита да спре гол. От бялата точка Жоржиньо не сбърка за 1:0.

В 34-ата минута Маунт изигра нова ключова роля и за гол на Обамеянг, който матира Татарусану в близкия ъгъл за 2:0.

Междувременно в другата среща от групата на стадион "Максимир" Динамо Загреб изостана от Залцбург в 12-ата минута когато при контра Сеско напредна и опитът му за подаване попадна в Зайвалд за нисък удар и 1:0. В 20-ата минута гол след корнер на домакините бе отменен поради нарушение, но те все пак изравниха в 40-ата с красив гол на Любичич. Във втората част домакините можеха и да обърнат, но горната греда спря най-добрата ситуация пред тях.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
1072