Тотнъм с издънка в края срещу Спортинг (видео)


FUTBOL-TV

Тотнъм с издънка в края срещу Спортинг (видео)

Тотнъм инкасира неприятна загуба - 0:2 срещу Спортинг Лисабон в мач от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига, който се игра в португалската столица.

Първото полувреме, като цяло, бе много скучно. Чак в 43-ата минута имаше интересна ситуация, след като попадение на Ричарлисон не бе зачетено заради засада. В добавеното време Макръс Едуардс нанесе страхотен удар от движение в долния ляв ъгъл, но Юго Лорис направи брилянтно спасяване.

След почивката определено бе по-интересно. В 49-ата минута Емерсон пое пас по въздух и нанесе силен удар в долния ляв ъгъл, но обещаващият му опит бе париран от Антонио Адан.

В заключителните минути на срещата Педро Поро проби отдясно и стреля от границата на наказателното поле, но Юго Лорис спаси. От последвалия ъглов удар "лъвовете“ ситгнаха до победно попадение след прекрасно центриране на Педро Гонзалвеш. от ъглов удар и гол с глава на Паулиньо.

Отбраната на Тотнъм бе в шок и допусна още едно попадение минута по-късно след прекрасен рейд и гол на Артур Гомес.

По този начин "лъвовете“ са първи с шест точки, докато Тотнъм е с три.

В следващия кръг от надпреварата Спортинг гостува във Франция на Марсилия, докато Тотнъм ще пътува до Германия за визита на Айнтрахт Франкфурт.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
362