Челси ще прогресира срещу осакатения Залцбург


И. Ангелов

Челси ще прогресира срещу осакатения Залцбург

Челси - Залцбург
Стадион: Стамфорд Бридж
Дата: 14.09.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Миналата седмица Челси отстъпи на Динамо Загреб изненадващо и това струва работата на мениджъра Томас Тухел. Греъм Потър след впечатляващия си период в Брайтън пое щафетата и това ще е първата му среща начело след отменения кръг през уикенда в Англия. Времето да направи промени бе достатъчно, както и времето играчите му да починат.

Залцбург има невероятно дълъг списък с липсващи имена, но въпреки това няма загуба в 7 мача, от които спечели 6 против доста от очакванията. Единствената спънка сред победите бе миналата седмица с 1:1 срещу Милан.

Само Нголо Канте е аут при домакините. В последната среща новият нападател Пиер-Емерик Обамеянг игра около час след възстановяване от травма в челюстта. Вероятно е Потър да продължи с постройката 3-5-2, която бе подобна на неговия Брайтън.

При Залцбург Омар Соле се контузи и се присъедини към списъка в лазарета - Вьобер, Сучич, Диамбу, Койта, Тихани, Пятковски, Окох, Омореги и Диаките.

Играчите на Челси ще искат да впечатлят новия наставник. Битката за места при тях започва наново, като всеки, на който заложи Потър ще иска да свърши максимума на терена.

Прогноза: Челси - Залцбург 1:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Залцбург (Матиас Яйсле)
 
Кьон
   
Бернардо
Павлович
Дедич
Улмер
Капалдо
Зайвалд
Кяергард
Камери
Окафор
Фернандо
Стърлинг
Обамеянг
Кукурела
Маунт
Жоржиньо
Закариа
Джеймс
Кулибали
Силва
Фофана
   
Менди
 
Челси (Греъм Потър)

Обоснована прогноза: Челси - Залцбург 1:0

  Сподели
421