Интер - Байерн Мюнхен: Очаквайте над 2.5 гола в мача


Н. Гавазов

Интер - Байерн Мюнхен: Очаквайте над 2.5 гола в мача

Интер - Байерн Мюнхен

Стадион: "Джузепе Меаца", Милано

Дата: 07.09.2022 г.

Час: 22:00 ч.

Съдия: Клемен Търпин  (Франция)

Интер ще приеме Байерн Мюнхен в мач от първия кръг от груповата фаза на Шампионска лига. В квартета е още и Барселона, което автоматично определи компанията като "групата на смъртта". Другият представител е Виктория Пилзен и отсега е ясно, че всеки един двубой между трите гранда ще е със статут на финал и всякакви тънки сметки ще са безпредметни, което само може да радва неутралния зрител.

Интер преодоля дългогодишната криза и преди два сезона успя да детронира Ювентус, прекратявайки десетгодишната хегемония на "бианконерите". През миналата година обаче "нерадзурите" не успяха да защитят титлата, отстъпвайки я на Милан с изоставане от две точки. Сегашният сезон не започна никак добре за Интер. Отборът записа три победи в Серия А - срещу новаци и аутсайдер, а претърпя поражения от първите си сериозни съперници в лицето на Лацио и Милан. Прави впечатление, че основната слабост на колектива на Симоне Индзаги е защитата и ако не се работи в тази посока, "нерадзурите" ще имат огромни проблеми. Иначе в офанзивен план всичко е наред - Интер вкара два или повече гола в 13 от предишните си общо 15 мача и  спечели 7 от последните си 10 изяви пред собствената си публика, отбелязвайки два или повече гола във всеки един от тези срещи.

Байерн триумфира за десети път в Германия и започна силно и тази кампания. Баварците допуснаха две равенства в последните си две срещи, но преди това записаха две победи с общ резултат 15:1. В момента тимът е трети, на точка от Фрайбург и Борусия Дортмунд, но няма никакво съмнение, че това е временно явление. Като цяло мюнхенци имат само три поражения в последните си 25 двубоя, което може би обяснява защо букмейкърите са категорични, че Байерн ще защити титлата си.

Далберт, Бразао и Лукаку ще пропуснат двубоя. Саар от гостите е контузен.

- Последната среща между тези два отбора завърши с победа 2:0 за Интер.

- Преди това Байерн записа две поредни победи.

- Нито веднъж гостите не опазиха суха мрежата си тук.

- Последният мач тук завърши с победа за Байерн - 1:0.

От казаното по-горе става ясно, че ни чака интересен двубой, с голове в двете врати и много е вероятно да видим трилър, в който интригата ще присъства до края.

Прогноза: Интер - Байерн Мюнхен 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)
 
Нойер
   
Павар
Лайт
Хернандес
Дейвис
Кимих
Забитцер
Коман
Мусиала
Мюлер
Мане
Джеко
Мартинес
Димарко
Чалханоглу
Брозович
Барела
Дъмфрис
Бастони
Де Врей
Шкриняр
   
Ханданович
 
Интер (Симоне Индзаги)

Обоснована прогноза: Интер - Байерн Мюнхен 2:2

  Сподели
450