Виляреал се цели в трето чудо - Ливърпул


И. Ангелов

Виляреал се цели в трето чудо - Ливърпул

Ливърпул - Виляреал
Стадион: Анфийлд
Дата: 27.04.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Ливърпул загря за тази среща с рутинно 2:0 в местно дерби с Евертън във Висшата лига на Англия, с който резултат отново затвори дистанцията до върха на класирането и Ман Сити на 1 точка. В последните 12 мача на "Анфийлд" "червените" не спечелиха само два пъти, което включва срещата 3:3 в Шампионска лига с Бенфика.

Виляреал е изненадата в ШЛ този сезон след като против всички очаквания тимът отстрани Ювентус и Байерн Мюнхен за да достигне полуфиналите. Формата преди срещата тук е добра, без загуба в 5 поредни срещи, от които бяха спечелени 3.

Откъм състави, при домакините само Роберто Фирмино е под въпрос. Вероятно е имена като Ибрахима Конате, Джордан Хендерсън и Луис Диаз да стартират вместо титулярите от уикенда Матип, Кейта и Жота. 

При гостите Алберто Морено остава дълготрайно отсъстващ, докато Франсис Коклен и Жерар Морено са под въпрос и ще се направи всичко те да са на линия.

Ливърпул вкара по най-малко 2 гола в 9 от последните 10 срещи в ШЛ. Тимът няма загуба в 10 от последните 11 мача в турнира. Виляреал вкара 3 гола на гости на Юве и 1 в Мюнхен.

Унай Емери е побеждавал Ливърпул като мениджър само веднъж и в трите си визити до "Анфийлд" той загуби всеки един път. "Жълтата подводница" спечели много привърженици и неутрални зрители на своя страна, но както по пътя на Виляреал до тук, тежък фаворит е противника на испанците. Предстои да видим дали ще има нова изненада.

Прогноза: Ливърпул - Виляреал 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Виляреал (Унай Емери)
 
Рули
   
Албиол
Торес
Фойт
Еступинан
Капу
Парехо
Пино
Селсо
Тригерос
Данхума
Диаз
Мане
Салах
Тиаго
Фабиньо
Хендерсън
Робертсън
Арнолд
Дайк
Конате
   
Алисон
 
Ливърпул (Юрген Клоп)

Обоснована прогноза: Ливърпул - Виляреал 2:2

  Сподели
855