Гомес се надява на чудо


И. Ангелов

Гомес се надява на чудо

Вратарят на Тотнъм Еурелио Гомес се надява да поведе тима си към втори невероятен обрат в своята кариера срещу Реал Мадрид.

Шпорите са на крачка от това да бъдат изхвърлени от Шампионска лига, след като бяха победени с 4:0 в първия мач от четвърт финалите на турнира. Но "лондончани" вече заличиха 3-голов дефицит срещу Йънг Бойс и направиха нещо подобно срещу Интер през тази кампания. Но ще им се наложи да положат огромно усилие на "Уайт Харт Лейн", ако искат да продължат напред. Гомес вярва, че няма невъзможни неща пред неговия тим.

"Показвали сме характер преди, защо да не го направим и сега?" каза той.

"В ПСВ Айндховен през сезон 2006/07 трябваше да спечелим последния си мач, вкарвайки 5 попадения, и го направихме. Така спечелихме първенството, тъй като Аякс спечелиха последния си мач с 3:0, а ние с нужното 5:1, за да излезем на първа позиция по голова разлика.

"Спечелихме титлата когато никой не вярваше, че можем. Сега е същото. Чудеса се случват."

Мениджърът на Тотнъм Хари Реднап има да мисли и за предстоящите срещи с Арсенал, Манчестър Сити, Ливърпул и Челси във Висшата лига, но Гомес настоява, че и в Шампионската нищо не е приключило, и се надява да си осигурят и място в топ 4 на Англия.

"Обичаме Шампионска лига. Това е огромно състезание." каза той.

"Побеждавали сме топ отбори и преди, за да си усигурим място в четворката, ще трябва да го направим пак."

 

  Сподели
193