Атлетико може да има проблеми в Манчестър


И. Ангелов

Атлетико може да има проблеми в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Атлетико Мадрид
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 15.03.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед прекрати поредицата от три мача без победа благодарение единствено на Кристиано Роналдо в последния кръг от Висшата лига когато той вкара 3 гола за успеха с 3:2 над Тотнъм. Победите на Юнайтед у дома са само 2 в последните 5 мача и тимът трябва да поддържа тази форма за да убеди феновете си, че нещо се е променило.

Атлетико Мадрид не спечели само 1 от последните си 5 срещи и това бе именно онова 1:1 с Манчестър Юнайтед миналия месец в Испания в Шампионска лига. Последните две гостувания на Атлетико бяха победи, което ще вдъхне увереност.

Откъм състави, при домакините Бруно Фернандеш може да пропусне отново заради болест, която не му позволи да участва и срещу Тотнъм. Медиите отново посочиха слабата игра на капитана Хари Магуайър, който си вкара и автогол, но Рангник продължава да го налага в тима.

При гостите проблемите са доста. Яник Караско е с наказание, а контузени са Вършалко, Лемар, Кондогбиа, Хермосо, Куня и Уас. Кореа току се върна от травма и бе резерва срещу Кадис в Испания в петък. Диего Симеоне експериментира напоследък със системата 3-5-2, като вероятно ще я използва и тук срещу слабата централна линия на противника.

Манчестър Юнайтед не загуби последните си 6 срещи в ШЛ. Ако Кристиано Роналдо отново покаже вдъхновената игра от последната среща тимът ще е уверен в прогреса си, но ако видим типичната игра на тима на Рангник е възможно двата тима отново да не продуцират качествен двубой.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - Атлетико Мадрид 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Атлетико Мадрид (Диего Симеоне)
 
Облак
   
Савич
Фелипе
Рейнилдо
Йоренте
Ерера
Коке
Пол
Лоди
Гризман
Феликс
Санчо
Роналдо
Еланга
Погба
МакТоминей
Бруно
Шоу
Далот
Магуайър
Варан
   
Хеа
 
Манчестър Юнайтед (Ралф Рангник)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - Атлетико Мадрид 1:1

  Сподели
1122