ПСЖ няма да загуби в Мадрид


И. Ангелов

ПСЖ няма да загуби в Мадрид

Реал Мадрид - Пари Сен-Жермен
Стадион: Сантиаго Бернабеу
Дата: 09.03.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Реал Мадрид отговори добре на загубата в Париж с 1:0 в първия кръг от осминафиналите в Шампионска лига, като спечели 3 срещи поред, включително с последното 4:1 над Реал Сосиедад в събота. В тези срещи "белия балет" допусна само 1 гол и той беше от дузпа на Микел Оярсабал. Отсъствието на Кроос и Касемиро обаче отслабва постройката срещу важния съперник.

ПСЖ загуби два мача и спечели един между тях във Франция след победата над Реал. Формата не е най-добрата в най-важния период от сезона, а освен това последните 3 визити до "Бернабеу" не бяха спечелени. Лео Меси бе нападнат в медиите след едно от най-слабите си представяния в последния мач.

Откъм състави, при домакините контузен остава Тони Кроос, докато с наказания ще липсват Ферлан Менди и Касемиро. Едуардо Камавинга може да получи роля в средата заедно с Валверде в защитата Марсело и Начо са на линия да заместят Менди.

При гостите Серхио Рамос е под въпрос за завръщане на "Бернабеу" след летния си трансфер. Ерера и Паредес също не са на 100% преди мача след като пропуснаха срещата с Ница. Мбапе е на линия след почивка през уикенда.

Последната среща между тези два отбора в Мадрид завърши при 2:2. Равенство може да се повтори с оглед последните представяния на двата отбора.

Прогноза: Реал Мадрид - Пари Сен-Жермен 1:1

 

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Маурисио Почетино)
 
Донарума
   
Маркиньос
Кимпембе
Хакими
Мендес
Гай
Перейра
Верати
Мбапе
Меси
Неймар
Винисиус
Бензема
Родриго
Модрич
Камавинга
Валверде
Марсело
Карвахал
Алаба
Милитао
   
Куртоа
 
Реал Мадрид (Карло Анчелоти)

Обоснована прогноза: Реал Мадрид - ПСЖ 1:1

  Сподели
1085