Байерн ще мачка в Залцбург


И. Ангелов

Байерн ще мачка в Залцбург

Залцбург - Байерн Мюнхен
Стадион: Ред Бул Арена
Дата: 16.02.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Залцбург завърши груповата фаза със 100%-тов рекорд от победи у дома, което ще вдъхне увереност срещу един от фаворитите за спечелване на Шампионска лига в лицето на противника тук. Допълнителна увереност австрийският тим може да получи гледайки последната среща на Байерн в Германия, където те изненадващо загубиха с 4:2.

Загубата на Байерн от Бохум беше шокираща, особено на фона на предходната среща срещу този противник когато баварците спечелиха със 7:0. Сега тимът допусна голове в 3 от последните си 4 срещи във всички състезания, и изглежда липсата на Нойер личи.

Вратарят на гостите ще липсва до 6 седмици, като Свен Улрайх ще трябва да поеме голяма отговорност като заместник. Джамал Мусиала е с коронавирус, а Леон Горецка е с контузия в допълнение.

При домакините проблемите не са малко с шестима контузени.

Байерн спечели 7 поредни мача в ШЛ, като водеше още до почивката в 6 от тях. В 5 от последните 6 Байерн и вкара по най-малко 3 гола. Гостите определено са фаворити, но те трябва да внимават срещу 20-годишния Карим Адейеми, който завърши груповата фаза с 3 гола и 1 асистенция, както и 4 спечелени дузпи.

Прогноза: Залцбург - Байерн Мюнхен 1:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Байерн Мюнхен (Юлиан Нагелсман)
 
Улрайх
   
Зюле
Упамекано
Павар
Хернандез
Кимих
Толисо
Гнабри
Мюлер
Сане
Левандовски
Окафор
Адейеми
Аронсон
Бернеде
Камара
Капалдо
Улмер
Кристенсен
Вьобер
Солет
   
Кьон
 
Залцбург (Матиас Яйсле)

Обоснована прогноза: Залцбург - Байерн Мюнхен 1:3

  Сподели
740