ПСЖ ще удари Реал Мадрид в Париж


И. Ангелов

ПСЖ ще удари Реал Мадрид в Париж

Пари Сен-Жермен - Реал Мадрид
Стадион: Парк Де Пренс
Дата: 15.02.2022 г.
Час: 22:00 ч.

Тази среща във вторник вечер от Шампионска лига има много сюжетни линии за медиите. Легендарният Серхио Рамос ще се изправи срещу Реал Мадрид за първи път от напускането на отбора, в който прекара 16 успешни години. Кейлор Навас и Ахраф Хакими също са бивши кадри на Реал. Маурисио Почетино бе свързван с работа начело на "белия балет", а звездата на ПСЖ Килиан Мбапе е спряган от редица издания за трансфер през лятото именно към испанската столица. Освен всичко това Неймар и Лео Меси са бивши играчи на Барселона, като се прокарва и линията, че от напускането на Меси на испанската Ла Лига новият топ футболист в първенството е нападателят на Реал Карим Бензема.

ПСЖ показва прекрасна форма у дома този сезон. Тимът спечели 14 от последните 16 мача във всички турнири и не е допускал гол от декември на свой терен. 

Реал Мадрид без особено напрежение държи първото място в Испания, и дори с понижена форма от 1 победа в последните 4 изглежда няма да има притеснения от конкурентите там. Обяснение за формата се търси в последното отсъствие на ключовия Бензема, който се завръща именно в този мач.

Откъм състави, при домакините Неймар липсва от ноември, но се очаква да е на линия за този мач. Той е под въпрос заедно с Рамос, докато Бернат остана извън тима на ПСЖ до края на ШЛ. Андер Ерера единствен носи травма, която няма да му позволи да играе.

В тима на Карло Анчелоти се завърна Ферлан Менди след като липсваше 3 мача. Бензема тренира с тима частично в неделя, но Анчелоти очаква той да стартира. Освен посочените двама под въпрос е и Мариано.

Реал Мадрид спечели 4 поредни срещи в ШЛ и в тях вкара по най-малко 2 гола. В последните 4 мача на ПСЖ в ШЛ средно бяха вкарани над 2.5 гола в мач, като и последните 5 мача между тези два отбора продуцираха над 2.5 гола на мач.

Прогноза: Пари Сен-Жермен - Реал Мадрид 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Реал Мадрид (Карло Анчелоти)
 
Куртоа
   
Милитао
Алаба
Карвахал
Менди
Кроос
Касемиро
Модрич
Асенсио
Бензема
Винисиус
Неймар
Меси
Мбапе
Верати
Паредес
Вайналдум
Мендеш
Хакими
Кимпембе
Маркиньос
   
Донарума
 
ПСЖ (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Реал Мадрид 2:1

  Сподели
2471