Ман Сити ще надиграе ПСЖ на Етихад


И. Ангелов

Ман Сити ще надиграе ПСЖ на Етихад

Манчестър Сити - Пари Сен-Жермен
Стадион: Етихад
Дата: 24.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити води първа група на Шампионска лига с 3 победи и загуба единствено от ПСЖ, който се намира на точка назад. "Гражданите" вкараха 6 гола на Лайпциг и 9 на Брюж в другите срещи от групата до тук, и в локалната Висша лига също преследват лидера Челси по петите от второто място след подобряване на резултатите.

ПСЖ няма загуба в последните си 7 мача (5 победи) и през уикенда се справи с Нант с 3:1. Като гости обаче момчетата на Маурисио Почетино не показват достатъчно с 2 победи от последните 6. Последните 2 визити до "Етихад" бяха загубени от клуба.

Откъм състави, продължава липсата на Феран Торес от атаката на домакините. Ключовият Кевин Де Брюйне също ще липсва с коронавирус, докато Джак Грилиш получи почивка срещу Евертън последно за да играе тук.

При гостите контузени са Джулиан Дракслер и Рафиня. Серхио Рамос тренира от скоро и бе на линия да дебютира за тима срещу Нант, но не бе рискуван, като е неясно дали това не е било за да се появи с пълни сили в тази среща. Кимпембе и Донарума са също под въпрос и могат да отслабят защитата допълнително ако липсват.

Ман Сити има 10 победи в последните 12 мача в ШЛ и в победите вкара по най-малко 2 гола. В последните 3 домакинства срещу ПСЖ, Сити не допусна гол. Домакините имат да връщат на противника за загубата във Франция и условията за успех са налице.

Прогноза: Манчестър Сити - Пари Сен-Жермен 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Маурисио Почетино)
 
Навас
   
Маркиньос
Кимпембе
Хакими
Диало
Гай
Паредес
Верати
Меси
Мбапе
Неймар
Грилиш
Фоден
Марез
Гюндоган
Родри
Силва
Кансело
Уокър
Диаш
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - ПСЖ 2:1

  Сподели
565