Виляреал ще се възползва от проблемите на Ман Юнайтед


И. Ангелов

Виляреал ще се възползва от проблемите на Ман Юнайтед

Виляреал - Манчестър Юнайтед
Стадион: Естадио де ла Серамика
Дата: 23.11.2021 г.
Час: 19:45 ч.

Виляреал не успя да надвие Селта Виго през уикенда и така победите в последните 6 мача са само 2. У дома тимът обаче спечели 4 от последните 6 и сега е неясно точно какво ще е състоянието на съперника след промяна на мениджъра.

Манчестър Юнайтед уволни Оле Гунар Солскяер след последната срамна загуба на тима през уикенда от Уотфорд с 4:1. След униженията от Ливърпул и Ман Сити наскоро, бордът не прие подобно представяне и срещу опашкар от Висшата лига. Проблемът на отбора е в слабата защита, след като Юнайтед има най-много допуснати голове в Англия с изключение на двата отбора на дъното на класирането.

В Шампионска лига Юнайтед не успя да спечели двете си гостувания до тук, и може да се твърди, че без головете на Кристиано Роналдо от невъзможни ситуации тимът изобщо нямаше да дели лидерската позиция във временното класиране. Сега Майкъл Карик и Дарън Флетчър ще водят тима до назначаването на нов мениджър, а проблемите за поправяне са много.

Откъм състави, при домакините ключовият Жерар Морено е контузен, а под въпрос са Капу и Данхума. 

Манчестър Юнайтед може да разчита на капитана си Хари Магуайър, който бе изгонен последно и има наказание за следващия уикенд срещу Челси. Може би ще видим в игра Ерик Баили, който се представя най-добре от защитниците на тима и не получаваше почти никакво време при Солскяер. Тук той може да застане до Виктор Линдельоф или Хари Магуайър заради контузията на Рафаел Варан, която го държи извън игра.

Погба, Кавани, Шоу и Гринууд ще са другите липсващи, последният поради коронавирус. Предстои да видим каква ще е предпочитаната схема на игра и титулярна постройка на Майкъл Карик, който до момента бе в екипа на Солскяер и вероятно е участвал в решенията за тима през сезона. Поради това не се очаква голяма разлика в играта до пристигане на нов наставник за "червените дяволи".

Виляреал направи 3 поредни равенства у дома с Манчестър Юнайтед, като сега ще има шанса да подобри статистиката. В ШЛ Юнайтед допусна по най-малко 2 гола в 5 от последните 6 мача. В последните 6 мача между тези отбори Юнайтед не загуби. Смяната на мениджъра може да доведе и до подем в играта на гостите, но Унай Емери е достатъчно опитен за да знае как да нарани бедстващ съперник.

Прогноза: Виляреал - Манчестър Юнайтед 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Майкъл Карик)
 
Хеа
   
Баили
Магуайър
Бисака
Телес
Бек
Фред
Санчо
Бруно
Рашфорд
Роналдо
Данхума
Диа
Пино
Коклен
Капу
Парехо
Педраса
Фойт
Торес
Албиол
   
Рули
 
Виляреал (Унай Емери)

Обоснована прогноза: Виляреал - Манчестър Юнайтед 2:1

  Сподели
340