Ман Сити ще прегази Брюж и в Англия


И. Ангелов

Ман Сити ще прегази Брюж и в Англия

Манчестър Сити - Клуб Брюж
Стадион: Етихад
Дата: 03.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Сити претърпя тежка седмица, след като се намираше на поход от 3 победи, включващ и успех над Брюж с 5:1 на гости, но през седмицата срещу Уест Хем в Купата на лигата тимът отстъпи на дузпи и напусна турнира, след което през уикенда след изгонване на Лапорт в срещата у дома на "Етихад" срещу Кристъл Палас, тимът отстъпи отново с 2:0.

Въпреки последната загуба от Сити в ШЛ, Брюж има 4 точки в групата и е само 2 зад противника си в класирането, и на 3 от върха. Като отговор на последното 5:1 между тези отбори, гостите постигнаха равенство и две поредни победи преди тази среща, в която ще искат да покажат повече качество.

Двата състава са в добро състояние, като при домакините контузен е само нападателят Феран Торес. Бенджамин Менди има проблеми със закона и е извън тима дълго време. Аймерик Лапорт има наказание в Англия и тук ще има право да играе. Вероятно е Рубен Диаш да получи почивка и до него да видим Аке или Стоунс.

При гостите само Едер Баланта е с наказание. До тук в трите кръга от ШЛ тимът излезе с една и съща постройка, но тук полузащитникът ще бъде заменен от Рууд Формер.

Манчестър Сити има 9 победи в последните 11 мача в ШЛ и в тези победи вкара по най-малко 2 гола на противниците си. Очаква се гостите да се върнат към победите и да забравят трудната минала седмица.

Прогноза: Манчестър Сити - Клуб Брюж 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Брюж (Филип Клемент)
 
Миноле
   
Хендри
Н'Соки
Мата
Собол
Ритс
Формер
Соуа
Ванакен
Ланг
Кетелере
Грилиш
Стърлинг
Марез
Гюндоган
Фернандиньо
Силва
Зинченко
Уокър
Лапорт
Стоунс
   
Едерсон
 
Ман Сити (Пеп Гуардиола)

Обоснована прогноза: Ман Сити - Брюж 3:0

  Сподели
381