ПСЖ ще остави Лайпциг без точки


И. Ангелов

ПСЖ ще остави Лайпциг без точки

РБ Лайпциг - Пари Сен-Жермен
Стадион: Ред Бул Арена
Дата: 03.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

РБ Лайпциг все още намира играта си при новия мениджър Джеси Марш. Тимът спечели само 6 от първите 15 мача при него във всички турнири, а големите загуби от Байерн Мюнхен с 4:1 и Манчестър Сити с 6:3 от по-рано в кампанията показват слабостите за момента.

ПСЖ се намира на 8 точки над преследвачите си в локалната Лига 1 на Франция, както и води първа група на ШЛ след победата си над Манчестър Сити, и въпреки това Маурисио Почетино продължава да се спряга за уволнение от медиите. Изглежда за момента аржентинецът не успява да намери как да използва едновременно Мбапе, Неймар и Меси в един отбор.

В двата състава има известни проблеми, като при домакините Дани Олмо се върна през уикенда за първи път от повече от месец, но е неясно дали ще може да играе и сега. С контузии остават Лукас Клостерман, Брайън Броби, Марсело Сарачи и Марсел Халщенберг.

При ПСЖ Анхел ди Мария изтърпя наказанието си в Европа и е на линия. Килиан Мбапе също се връща от болестно състояние, но Лео Меси е под въпрос след като бе заменен на почивката в последния мач. Рамос и Верати са контузени.

Лайпциг загуби последните си 5 мача в Шампионска лига. В последните 7 в това състезание германците инкасираха и по най-малко 2 гола от всеки противник. ПСЖ не успя да спечели последните си 2 гостувания в Европа, като последно Брюж задържа тима на Почетино до 1:1. Гостите са тежки фаворити, но няма да е голяма изненада ако не достигнат до пълния пакет точки.

Прогноза: РБ Лайпциг - Пари Сен-Жермен 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Маурисио Почетино)
 
Навас
   
Маркиньос
Кимпембе
Хакими
Мендес
Ерера
Перейра
Гай
Мария
Мбапе
Неймар
Силва
Форсберг
Олмо
Нкунку
Хайдара
Лаймер
Ангелино
Мукиеле
Орбан
Шимакан
   
Гулачи
 
РБ Лайпциг (Джеси Марш)

Обоснована прогноза: РБ Лайпциг - ПСЖ 1:2

  Сподели
317