Аталанта ще отстъпи на подобрения Ман Юнайтед


И. Ангелов

Аталанта ще отстъпи на подобрения Ман Юнайтед

Аталанта - Манчестър Юнайтед
Стадион: Атлети Адзури д'Италия
Дата: 02.11.2021 г.
Час: 22:00 ч.

В последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига Аталанта поведе с 2:0 на Манчестър Юнайтед, но в крайна сметка загуби с 3:2 след като противникът проведе изключително второ полувреме. От тогава италианците изиграха 3 срещи и взеха от тях 5 точки от възможните 9. 

Манчестър Юнайтед междувременно получи сигнал, че трябва да промени много неща много спешно, след като бе унижен от Ливърпул насред "Олд Трафорд" с 5:0. В мигновен отговор Оле Гунар Солскяер промени схемата на игра в събота срещу Тотнъм и спечели с 3:0. Последните резултати обаче не са добри и победите са 3 в последните 8 мача.

Откъм състави, повече са проблемите при домакините. Аталанта не може да разчита на петима от своите титуляри - Рафаел Толой, Ханс Хатебур, Матео Пешина, Робин Госенс и Берат Джимсити са контузени. Така Мартен де Роон може да получи нетипична роля в защитата.

При "червените дяволи" само Антони Марсиал е поставен под въпрос. Вероятно Маркъс Рашфорд ще се завърне като титуляр тук след две появи като резерва след дълготрайната контузия. Пол Погба има наказание от три срещи в Англия, което тук не важи и може да играе. След завръщането на Варан в игра изглежда Солскяер ще промени системата на Юнайтед като около французина постави Линдельоф и Магуайър в централна тройка бранители.

С акцент над защитата Юнайтед не позволи на Тотнъм нито един точен удар през уикенда. Предстои да видим дали Солскяер ще задържи тази тактика, като се предполага, че тя би била успешна и за този случай.

Прогноза: Аталанта - Манчестър Юнайтед 0:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)
 
Хеа
   
Линдельоф
Варан
Магуайър
Бисака
МакТоминей
Погба
Шоу
Бруно
Роналдо
Рашфорд
Иличич
Сапата
Пасалич
Маехле
Фройлер
Коопмайнерс
Дзапакоста
Паломино
Демирал
Роон
   
Мусо
 
Аталанта (Джан Пиеро Гасперини)

Обоснована прогноза: Аталанта - Манчестър Юнайтед 0:2

  Сподели
363