Челси ще продължи резултатите в Малмьо


И. Ангелов

Челси ще продължи резултатите в Малмьо

Малмьо - Челси
Стадион: Еледа
Дата: 02.11.2021 г.
Час: 19:45 ч.

Малмьо се поправи пред своите фенове след като претърпя поражение с 4:0 на "Стамфорд Бридж" от Челси като в трите си срещи след това не загуби и събра 7 точки. В последните 7 домакинства тимът спечели 4 пъти, и отново тук се изправя срещу огромен съперник.

Челси спечели 6 поредни срещи с впечатляващ брой голове. Последното 3:0 над Нюкасъл изстреля тима на 3 точки над най-близките преследвачи във Висшата лига на Англия. Вероятно е в края на кръга в Шампионска лига статуквото и на върха в групата с Ювентус да се задържи.

Откъм състави, при домакините Анел Ахмедходжич се завръща от наказание и ще стартира в защитата. Феликс Беихмо е под въпрос, а контузени отсъстват Ола Тойвонен, Жонас Кнудсен и Патрио Сейду.

Томас Тухел все още не може да разчита на контузените Вернер, Лукаку и Ковачич. Кристиан Пулисич и Мейсън Маунт ще бъдат прегледани непосредствено преди срещата с последните си проблеми. С оглед противника е възможно гостите да отслабят състава си и да видим имена като Кепа, Чалоба и Саул в тима.

Малмьо загуби последните си 4 срещи в Шампионска лига, като в последните 3 допусна по най-малко 3 гола и не успя да вкара на съперниците си. Челси има 3 поредни победи срещу Малмьо и в тях вкара по най-малко 2 пъти. Формата на гостите е отлична в момента и не се предполага те да сбъркат.

Прогноза: Малмьо - Челси 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Челси (Томас Тухел)
 
Кепа
   
Чалоба
Кристенсен
Рудигер
Азпиликуета
Саул
Жоржиньо
Алонсо
Зиеч
Хаверц
Одой
Чолак
Бирмансевич
Олсон
Кристиансен
Иноцент
Пеня
Ларсон
Брорсон
Нилсен
Ахмедходжич
   
Дахлин
 
Малмьо (Жон Дал Томасон)

Обоснована прогноза: Малмьо - Челси 0:3

  Сподели
243