Ман Сити ще прескочи Брюж


И. Ангелов

Ман Сити ще прескочи Брюж

Клуб Брюж - Манчестър Сити
Стадион: Ян Брейдел
Дата: 19.10.2021 г.
Час: 19:45 ч.

През уикенда Брюж победи Кортрайк и така се намира на поредица от 7 срещи без загуба във всички състезания. 3 от тези срещи бяха равенства, а победа над РБ Лайпциг в последния кръг в групите на ШЛ постави тима над противника на втората позиция зад ПСЖ.

Ман Сити е трети в групата с точка зад Брюж след разочароващата загуба от ПСЖ с 2:0. От тогава обаче Сити взе 4 точки от Ливърпул и Бърнли като отговор и ще се очаква гостите да доминират тук.

Откъм състави, домакините не могат да разчитат само на Едер Баланта, който е под въпрос след късно връщане от националната пауза. С позитивните резултати срещу ПСЖ и Лайпциг се очаква Филип Клемент да продължи с типичната си постройка.

Феран Торес се контузи за дълго след като получи фрактура по време на националната пауза. Едерсон и Жезус пропуснаха срещата с Бърнли след срещите за Бразилия и тук ще са на линия.

Ман Сити даде всичко за резултат срещу ПСЖ и това просто не се получи. Резултатът обаче не разказва историята от срещата. При подобна игра тук "гражданите" ще могат да излязат с убедителен успех, което и се очаква.

Прогноза: Клуб Брюж - Манчестър Сити 0:3

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Диаш
Лапорте
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Гюндоган
Жезус
Фоден
Грилиш
Кетелере
Ланг
Ванакен
Соуа
Баланта
Ритс
Собол
Мата
НСоки
Хендри
   
Миноле
 
Брюж (Филип Клемент)

Обоснована прогноза: Брюж - Ман Сити 0:3

  Сподели
261