Ман Сити ще бие ПСЖ в Париж


И. Ангелов

Ман Сити ще бие ПСЖ в Париж

Пари Сен-Жермен - Манчестър Сити
Стадион: Парк Де Пренс
Дата: 28.09.2021 г.
Час: 22:00 ч.

ПСЖ не успя да спечели първата среща в групите на Шампионска лига този сезон, като направи само 1:1 в Белгия с Брюж. След това обаче тимът отговори като продължи перфектния рекорд извън турнира с поредни победи над Монпелие и Мец. В локалната Лига 1 ПСЖ трупа само победи и ще се надява да пренесе формата в Европа.

Манчестър Сити надигра тотално основния претендент във Висшата лига Челси през уикенда, като спечели само с 1:0, но спокойно резултатът можеше да е много убедителен. На старта в Шампионска лига пък "гражданите" вкараха 6 гола на РБ Лайпциг, и изглежда са готови за това преиграване на полуфиналите на ШЛ от миналата година.

Откъм състави, при домакините Анхел ди Мария е с наказание, а Серхио Рамос лекува контузия. Идриса Гай бе наказан срещу Брюж и сега е на линия. Лео Меси и Марко Верати са поставени под въпрос, но се очаква да са в състава. Курзава, Бернат и Дагба тренират с тима и ще могат да играят.

При гостите Бенджамин Менди остава аут с проблеми със закона, и само Илкай Гюндоган и Олександър Зинченко са под въпрос. Зак Стефен се върна от коронавирус и ще бъде резерва на Едерсон тук, а последно видяхме завръщане на Лапорте, Родри и Стоунс.

Манчестър Сити има 8 победи в последните 9 мача в ШЛ и в победите вкара по най-малко 2 гола на съперниците си. Срещу ПСЖ Сити има 3 поредни победи. В най-чаканата среща от кръга очакванията ще са "гражданите" да покажат формата от уикенда и да владеят срещата.

Прогноза: Пари Сен-Жермен - Манчестър Сити 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ман Сити (Пеп Гуардиола)
 
Едерсон
   
Стоунс
Диаш
Уокър
Кансело
Брюйне
Родри
Гюндоган
Марез
Торес
Грилиш
Неймар
Мбапе
Дракслер
Гай
Паредес
Ерера
Диало
Хакими
Кимпембе
Маркиньос
   
Навас
 
ПСЖ (Маурисио Почетино)

Обоснована прогноза: ПСЖ - Ман Сити 1:2

  Сподели
482