Аякс с петица, Алер с 4 над Спортинг (видео)


И. Ангелов

Аякс с петица, Алер с 4 над Спортинг (видео)

Спортинг прие Аякс в срещата от трета група на Шампионска лига, която постави гостите на първо място над Борусия Дортмунд, който по-рано надви Бешикташ с 2:1. Аякс се разправи с 5:1 на гости в Португалия, като Себастиан Алер вкара 4 от головете за отбора си.

Само 2 минути трябваха на Алер да открие, като тук той завърши с глава след лоши действия на защитата на домакините - 1:0. В 9-ата минута резултатът стана 2:0 и отново Антони бе основен заслужил за попадението на колегата си - тук той намери нападателя за удар от непосредствена близост.

В 33-ата минута Паулиньо върна гол след като стреля слабо, но вратарят Пасвер му подари гол за 2:1. 6 минути след това 3:1 направи Бергхюз с нисък удар. 

В 48-ата минута Спортинг показа агресивно начало на второто полувреме и вкара, но ВАР отмени гол на Паулиньо. Така 3 минути след това Алер уби всичко в противника с хетрика си при контра, а отново Антони бе асистент за попадението. 

В 53-ата минута гредата спря гол на Спортинг и Поро. 10 минути след това 5:1 направи пак Алер, този път след подаване на Мазраоа.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
186