Пробвайте знак Х за Мура - Лудогорец


FUTBOL-TV

Пробвайте знак Х за Мура - Лудогорец

Мура - Лудогорец
Стадион: "Фазанерия", Мурска Собота
Дата: 21.07.2021 г.
Час: 21:00 ч.
Съдия: Харм Осмерс (Германия)


Лудогорец гостува на Мура в първия мач от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Разградчани са в приповдигнато настроение. Тимът вече отстрани Шахтьор Солигорск след две победи, а преди броени дни вдигна и Суперкупата на България след категоричен успех над ЦСКА. Сега пред Лудогорец стои трудна задача, но въпреки това отборът е в подем. Прогнозата на FTV и на Futbolbet е за знак - Х.

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас няма да разчита на нападателя Клаудиу Кешеру за предстоящите мачове срещу Мура. Румънецът беше титуляр в първия мач срещу Шахтьор Солигорск в Разград, но остана резерва във втората среща в Белград. Кешеру не бе в и групата на Лудогорец за мача за Суперкупата на България срещу ЦСКА.

На мястото на нападателя за двубоите с Мура е включен португалският защитник Жозуе Са. Като цяло Дамбраускас е останал доста доволен от последния мач и няма да прави сериозни промени в състава.

Техническият директор на Лудогорец Козмин Моци говори преди заминаването на тима за Словения. Утре разградчани се изправят срещу Мура в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига.

"Знаем, че ни чака много тежък мач в Словения. Надявам се, че момчетата ще играят още по-добре, отколкото в мача срещу ЦСКА. Добре е, че реваншът е в Разград, защото нашите фенове са до нас. Отиваме там с мисленето да спечелим, защото Лудогорец винаги излиза победа“, заяви Моци.

"Мура е добър отбор, който изпревари Марибор и стана шампион. Победи с 3:1 в последния мач помежду им. Сигурен съм, че няма да е лесен двубоят. Отиваме в Словения да се борим за всяка топка и да се приберем с добър резултат за нас. Решение на треньора бе да извади Клаудиу Кешеру и той ще може да ви отговори“, добави още той.

Мура се провали при самия старт на сезона в Словения. Отборът на Анте Шимунджа беше разгромен с 0:3 от Табор Сежана само няколко дни преди да приемат разградчани. Въпреки привидното си надмощие, домакините получиха три безответни гола.

В средата на седмицата Мура разгроми северномакедонския първенец Шкендия с 5:0 и така си осигури среща с българския шампион. Все пак трябва да се отбележи, че голяма част от титулярите останаха на пейката в мача срещу Табор Сежана с идеята да са максимално отпочинали за мача с българския шампион, но техните заместници не оправдаха доверието.

През миналия сезон Мура стана шампион за първи път в историята си, след като в последния кръг срази Марибор с 3:1 и изпревари големия си конкурент заради по-добри показатели в преките двубои.

 

ПРОГНОЗА: МУРА - ЛУДОГОРЕЦ 1:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
396