Юве ще търси обрата над Порто


И. Ангелов

Юве ще търси обрата над Порто

Ювентус - Порто
Стадион: Алианц Стейдиъм
Дата: 09.03.2021 г.
Час: 22:00 ч.

Ювентус изглеждаше на път категорично да напусне шампионска лига в първия кръг между тези отбори в Португалия, но късен гол в 82-ата минута на Федерико Киеза за 2:1 вдъхна увереност преди този реванш на местна почва. Тук Роналдо и компания са далеч по-добри и статистиката сочи по 3 гола в последните 3 поредни мача у дома, както и 6 сухи мрежи в последните 7.

Порто изигра 4 срещи след победата над Старата госпожа, като надви Маритимо, направи 0:0 със Спортинг, загуби от Брага и победи отново Висенте преди този мач. На този отбор липсва постоянство напоследък, но двете последни победи бяха именно на гости, където тимът вкара по 2 гола.

Откъм състави, при домакините Роналдо получи почивка в последната среща за да се включи със свежест тук. Данило е наказан, Бентанкур липсва с коронавирус, а под въпрос са още Дибала, Киелини и Де Лихт. 

При гостите контузени са Мбемба и Мбайе. Под въпрос е поставен Иван Маркано.

Порто спечели 5 от последните 6 мача в Шампионска лига. В тях тимът вкара поне по 2 пъти на всеки противник, както направи в последните 2 гостувания. Задачата на Ювентус няма да е лека в този мач.

Прогноза: Ювентус - Порто 2:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Порто (Серхио Консейсао)
 
Марчешин
   
Пепе
Лейте
Манафа
Сануси
Урибе
Оливейра
Корона
Отавио
Тареми
Марега
Роналдо
Мората
МакКени
Киеза
Артур
Рабио
Сандро
Куадрадо
Бонучи
Демирал
   
Шчесни
 
Ювентус (Андреа Пирло)

Обоснована прогноза: Ювентус - Порто 2:1

  Сподели
243