Челси и Севиля довършиха Краснодар и Рен (видео)


И. Ангелов

Челси и Севиля довършиха Краснодар и Рен (видео)

Челси посрещна Краснодар на "Стамфорд Бридж", а Севиля гостува на Рен в последния кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес в Лондон Челси и Краснодар се разделиха при 1:1, а Севиля спечели във Франция с 3:1. С тези резултати Челси остава първи в пета група с 14 точки, Севиля е втора с 13, 5 има Краснодар, а Рен има 1 т.

В 24-ата минута на "Стамфорд Бридж" Краснодар поведе с добър гол когато Клаесон от ляво пусна към дузпата за Кабела, той овладя и стреля ниско в близкия ъгъл за 1:0 през Кепа Арисабалага.

В 28-ата минута Тами Ейбрахам бе повален в полето и това бе дузпа, която Жоржиньо вкара за 1:1 с типичния си подскок. 

Междувременно Севиля не изпита особени трудности с Рен, като тук в 32-ата минута при центриране към Идриси от лявото крило, той свали топката за Коунде и с красиво воле той прехвърли вратаря за 1:0. Преди почивката в добавеното време на първата част 2:0 оформи Ен Несири когато Торес центрира от левия фланг и той завърши с глава.

В 81-ата минута Севиля организира още една красива атака с много подавания, в края на която Ен Несири бе изведен сам срещу вратаря и не сбърка за 3:0. 5 минути след това домакините получиха шанс да стрелят от дузпа и Рутер не сбърка за крайното 3:1.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
226