ПСЖ няма да успее в Манчестър


И. Ангелов

ПСЖ няма да успее в Манчестър

Манчестър Юнайтед - Пари Сен-Жермен
Стадион: Олд Трафорд
Дата: 02.12.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Манчестър Юнайтед има нужда само от точка за да си гарантира прогреса към директните елиминации на Шампионска лига. Оставащите срещи обаче не са леки след посрещането на ПСЖ и гостуването в края в Германия с РБ Лайпциг. Все още шансът тимът да изпадне до третото място е налице.

ПСЖ постигна огромна победа, макар и с 1:0, над Лайпциг в последния кръг, и така французите и германците делят второто място с по 6 точки, 3 зад Юнайтед. В първата среща между ПСЖ и "червените дяволи" в Париж англичаните спечелиха с 2:1, а сега формата на домакините е дори по-добра от тогава.

В двата състава има известни проблеми преди началото на срещата. При Оле Гунар Солскяер наказан е Аксел Туанзебе в защитата, докато Люк Шоу е контузен. Джоунс, Рохо и Ромеро не са в заявката на тима за ШЛ, а под въпрос са поставени цели 6 човека - Марсиал, Телес, Погба, Баили, МакТоминей и Де Хеа. Вратарят удари коляното си в гредата в победата с 3:2 над Саутхемптън през уикенда, което може да го лиши от игра.

Томас Тухел не може да разчита на контузените Дракслер, Керер и Бернат за ПСЖ, като под въпрос са Маркиньос, Неймар и Икарди. Тухел обяви вече, че очаква бразилците да са на линия в сряда вечер. Кимпембе и Гай са на линия след като бяха наказани в предходния кръг, а Андер Ерера ще иска да се докаже срещу бившия си отбор.

Манчестър Юнайтед спечели 2 от последните 3 мача между тези отбори, като и двете победи бяха в Париж. Домакините спечелиха последните си 4 мача и 3 от последните 4 у дома. Формата на ПСЖ този сезон е противоречива, като не се очаква гостите да спечелят.

Прогноза: Манчестър Юнайтед - ПСЖ 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

ПСЖ (Томас Тухел)
 
Навас
   
Перейра
Кимпембе
Флоренци
Бакер
Верати
Маркиньос
Ерера
Мария
Мбапе
Неймар
Рашфорд
Кавани
Бруно
Бек
Матич
Фред
Телес
Бисака
Магуайър
Линдельоф
   
Хендерсън
 
Манчестър Юнайтед (Оле Солскяер)

Обоснована прогноза: Манчестър Юнайтед - ПСЖ 2:2

  Сподели
241