Късна победа като по план за Ман Юнайтед над ПСЖ (видео)


И. Ангелов

Късна победа като по план за Ман Юнайтед над ПСЖ (видео)

Пари Сен Жермен посрещна Манчестър Юнайтед в може би най-очакваната среща от първия ден на Шампионска лига този сезон. Днес на "Парк Де Пренс" гостите спечелиха с 2:1 с късен гол на Маркъс Рашфорд и по-ранна дузпа от Бруно Фернандеш, и така Юнайтед ще застане на второ място след победата на РБ Лайцпиг над Башакшехир с 2:0.

Очаквано Оле Гунар Солскяер заложи на дефанзивен подход в двубоя и игра с 5 защитника в опит да спре набезите на Мбапе, Неймар и Ди Мария. Повечето положения бяха именно пред триото на ПСЖ, което бе спирано от героични изяви на Давид Де Хеа. 

В 20-ата минута Юнайтед получи дузпа когато Шоу намери Марсиал в полето и той бе повален. Бруно застана зад бялата точка, Навас спаси първия му удар, но дузпата бе пребита заради напускането на линията от вратаря. При втория си опит Бруно вкара за 1:0 като прати Навас в грешна посока.

На почивката Томас Тухел замени Идриса Гана Гей с Мойзе Кен, като срещата се поднови с положения пред двете врати. В 55-ата минута резултатът стана 1:1 след корнер, когато Неймар центрира опасно, а необезпокояван Марсиал сякаш нарочно матира Де Хеа с перфектен удар с глава в собствената мрежа.

В 87-ата минута малко след появата на Пол Погба в средата на терена, той изведе Маркъс Рашфорд към наказателното поле, а нападателят стреля ниско в далечната греда и мрежата за 2:1.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
374