Интер и Гладбах няма да се победят


И. Ангелов

Интер и Гладбах няма да се победят

Интер - Борусия Мьонхенгладбах
Стадион: Джузепе Меаца
Дата: 21.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Интер не успя да спечели в последните си 2 срещи. Преди паузата за национални срещи тимът направи само 1:1 с Лацио, а след това загуби дербито на Милано с 2:1, след което заглавията отново обра Златан Ибрахимович за беда на домакините.

Гладбах също не се намира в добро състояние и в първите 4 кръга от германската Бундеслига тимът регистрира само 1 победа. Тук ще трябва момчетата на Марко Розе да покажат мотивация след завръщането си в групите на Шампионска лига за първи път от 2016 г.

Откъм състави, само Матиас Весино е с контузия в лагера на Интер. Големите проблеми са заради коронавируса обаче, тъй като позитивни тестове и изолация получиха Ашли Йънг, Мартин Шкриниар, Роберто Галярдини и Раду. Стефано Сенси пропусна срещата с Милан с наказание и сега ще е на линия. 

При гостите много играчи ще преминат късни прегледи за определяне на възможността им за игра. Това са Мамаду Дукуре, Денис Закариа, Валентино Лазаро, Жулио Вилалба и Лазло Бенес. Андреас Поулсен със сигурност пропуска.

В първите 4 срещи от Серия А за Интер падаха средно по 4.75 гола на мач. Гладбах като гост в Бундеслигата продуцира по над 2.5 гола на мач в последните си 4 гостувания. Вероятно е да видим доста голове в този двубой, въпреки многото проблеми и за двата състава. Интер ще разчита на своя нападател във форма Ромелу Лукаку, който вкара 7 гола в последните 6 мача за Интер и Белгия, като по-впечатляващото е, че белгиецът вкара и във всички 8 срещи в ШЛ за Интер миналата година.

Прогноза: Интер - Борусия Мьонхенгладбах 2:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
237