Марсилия ще бие в Гърция


И. Ангелов

Марсилия ще бие в Гърция

Олимпиакос - Марсилия
Стадион: Караискакис
Дата: 21.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Олимпиакос спечели 3 от първите 4 срещи в гръцкото първенство, като в тях вкара 10 гола и получи само 1 във вратата си. Може да се каже, че преди приемането на своя противник домакинският отбор се намира в добра форма.

Марсилия се класира в групите на Шампионска лига за първи път от 2013 г. От първите си 7 официални срещи за сезона французите имат само 1 загуба, но и доста равенства, при само 1 суха мрежа - срещу ПСЖ.

В състава на домакините се подвизава бившият играч на Марсилия Матю Валбуена, който ще води атаката заедно с Ел-Араби и Лазар Ранделович. 

При гостите здравето е перфектно и наказаният във Франция Дмитри Пайе ще може да участва в нападението на тима. 

Марсилия загуби последните си 9 мача в Шампионска лига. В тях тимът допусна поне по 2 гола, но тази статистика е от много години назад. В последното си участие през 2013-14 г. французите завършиха последни в групата си без да регистрират точка.

Сега обаче трябва да се отчете, че Марсилия се намира на поредица от 11 гостувания в Лига 1, в които няма загуба и спечели 8 пъти. Ще се очаква тази форма да продължи. Олимпиакос обаче не допусна гол в последните 3 срещи в ШЛ и няма да е лесно предизвикателство.

Прогноза: Олимпиакос - Марсилия 0:1

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Марсилия (Андре Вилаш-Боаш)
 
Манданда
   
Гонзалес
Кар
Сакаи
Амави
Сансон
Камара
Ронгиер
Товин
Бенедето
Пайе
Валбуена
Ел-Араби
Ранделович
Камара
М'Вила
Бучалакис
Холебас
Рафиня
Семедо
Ба
   
Са
 
Олимпиакос (Педро Мартинс)

Обоснована прогноза: Олимпиакос - Марсилия 0:1

  Сподели
302