Юве може да не вземе максимума в Киев


И. Ангелов

Юве може да не вземе максимума в Киев

Динамо Киев - Ювентус
Стадион: Валери Лобановски
Дата: 20.10.2020 г.
Час: 19:55 ч.

Това е първата среща между тези отбори от 18 години. Динамо Киев е в прекрасна форма за големия двубой след като стартира сезона си със 7 победи и 2 равенства до тук, макар и срещу противници от по-нисък ранг. 

Ювентус не постига максимума без суперзвездата Кристиано Роналдо и в последните 2 срещи направи поредни равенства от 1:1. Португалецът се лекува от коронавирус заедно с Уестон МакКени от клуба. 

Освен Роналдо, контузени са Алекс Сандро и Де Лихт за гостите, като Арън Рамзи е поставен под въпрос. Федерико Киеза бе изгонен в дебютния си мач през уикенда в Италия, но ще може да играе отново тук. Адриен Рабио е също на линия след локално наказание, което изтърпя. 

При домакините само Микита Бурда е с контузия. На вратата на тима се подвизава Георги Бушчан, който бе избран за Играч на мача наскоро когато Испания игра срещу Украйна в почивката за национални срещи. 

Ювентус спечели 6 от последните си 7 мача в ШЛ. Динамо спечели последните си 3 срещи в този турнир, а в последните 4 вкара поне по 2 гола. Формата на домакините е наистина добра, като в отсъствието на Кристиано Роналдо не е изключено да видим изненада.

Прогноза: Динамо Киев - Ювентус 0:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ювентус (Андреа Пирло)
 
Шчесни
   
Данило
Бонучи
Киелини
Куадрадо
Рабио
Бентанкур
Фработа
Кулушевски
Мората
Киеза
Суприага
Пена
Шапаренко
Родригес
Сидорчук
Буялски
Караваев
Кедзиора
Миколенко
Забарни
   
Бухчан
 
Динамо (Мирча Луческу)

Обоснована прогноза: Динамо - Ювентус 0:0

  Сподели
206