И отслабена Барса няма да сбърка с Ференцварош


И. Ангелов

И отслабена Барса няма да сбърка с Ференцварош

Барселона - Ференцварош
Стадион: Камп Ноу
Дата: 20.10.2020 г.
Час: 22:00 ч.

Барселона преживява един труден период, но се очаква тимът да тръгне силно с оглед съперника, и да забрави последния си резултат в Шампионска лига, който се оказа онази загуба с 8:2 от Байерн Мюнхен в последните елиминационни срещи. От тогава каталунците разчитат на нов треньор в лицето на Роналд Куман, който наложи и промени сред състава.

Ференцварош се класира за първи път в Шампионска лига от 1995-та година насам. Това само по себе си е празник за отбора, от който не се очаква особено да затрудни съперниците си в груповата фаза. В лагера на гостите няма и здравословни проблеми, което ще им позволи да покажат най-доброто срещу престижния съперник.

Роналд Куман вероятно ще заложи на отслабен състав заради задаващата се среща с Реал Мадрид през уикенда в Испания. Така освен контузените Тер Щеген, Умтити и Алба, почивки може да получат имена като Пике, Гризман, Роберто, Меси и Бускетс.

Любопитно е, че статистиката на Ференцварош сочи липса на загуби в 12 от последните 13 мача в Шампионска лига, но тук гледаме много далеч в миналото. Всички очаквания са за лесен успех на домакините.

Прогноза: Барселона - Ференцварош 3:0

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Стартови състави

Ференцварош (Серхи Ребров)
 
Дибуш
   
Блазич
Ковачевич
Ловренцикс
Хайстер
Сомалиа
Каратин
Исаел
Сигер
Нгуен
Боли
Брайтвайте
Фати
Кутиньо
Тринкао
Пуч
Пянич
Фирпо
Дест
Ленгле
Араухо
   
Нето
 
Барселона (Роналд Куман)

Обоснована прогноза: Барселона - Ференцварош 3:0

  Сподели
223