Равенство на Айброкс устройва Манчестър Юнайтед


Т. Михайлов

Равенство на Айброкс устройва Манчестър Юнайтед

Рейнджърс - Манчестър Юнайтед
Стадион: "Айброкс", Глазгоу
Дата: 24.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Масимо Бусака (Швейцария)


Глазгоу Рейнджърс посреща Манчестър Юнайтед на своя “Айброкс” в среща от 5-тия кръг на Група С в Шампионската лига. “Червените дяволи” са близо до участие в следващата фаза, но домакините са принудени да търсят задължителна победа, ако искат да останат в играта.

Този сезон Рейнджърс имаше добрия шанс да премине през групата, след като започна с отлично 0:0 на “Олд Трафорд”, а после получи и подарък от предстоящия си съперник, който надигра Валенсия на “Местая”. Двата мача срещу “прилепите” обаче обърнаха нещата, тъй като шотландците взеха само точка от тях при 1:1 на “Айброкс”. Сега те са трети с 5 точки, на 5 зад лидера от Англия и на 2 зад Лос Че, които срещат аутсайдера Бурса и ще запишат нови 3 в актива си. В Шотландия “сините” са лидер с 3 точки пред Селтик и победа в последния кръг над Килмарнък с 3:2. Кени Милър отбеляза хеттрик, но два от головете му бяха от дузпи.

Доста икономично и предимно с резервни футболисти Манчестър Юнайтед е на път да се класира за следващата фаза като единственият шанс това да не се случи минава през две загуби на “червените дяволи” в последните им два мача. Като се има предвид, че този сезон те нямат нито една този сценарии изглежда почти невъзможен. Доста добре се подредиха нещата за тима на Сър Алекс Фъргюсън и във Висшата лига. Вицешампионите вече имат еднакво точки с лидера Челси като головата разлика ги оставя втори. Пред манчесърци предстоят няколко наглед по-леки мача, с които могат да излезат начело.

Разтежение оставя Маджид Бугера извън сметките на Уолтър Смит като централният бранител ще отсъства около три седмици. Марсел Еду е аут поради травма в коляното. Джеймс Бийти и Анди Уебстър също са с проблеми и няма да играят.

Сър Алекс вероятно ще заложи на завърналия се през уикенда Уейн Рууни като титуляр. Райън Гигс също е на линия. Бербатов получи почивка срещу Уигън, което е знак, че този път може да го видим в най-престижния турнир на Европа. Аут са Валенсия, Оуен и Харгрийвс.

Сър Алекс Фъргюсън определено изпитва симпатии към клуба, в който е прекарал най-добрите си години като футболист. Уолтър Смит е голям приятел с мениджъра на Юнайтед. Но в този мач място за сантименти няма. Валенсия при всички положения е коварен противник и “червените дяволи” няма да искат да решават класирането си срещу “прилепите” дори на “Олд Трафорд”. Рейнджърс ще се хвърли на живот и смърт, и вероятно няма да загуби, но и равенството е недостатъчно, ако Бурса не поднесе изненадата.

Последни 5 изиграни срещи:

Рейнджърс:

02 ноември Валенсия - Рейнджърс 3:0 (Шампионска лига)
07 ноември Сейнт Мирън - Рейнджърс 1:3 (Висша лига)
10 ноември Рейнджърс - Хибърниан 0:3 (Висша лига)
13 ноември Рейнджърс - Абърдийн 2:0 (Висша лига)
20 ноември Килмарнък - Рейнджърс 2:3 (Висша лига)

Манчестър Юнайтед:

02 ноември Бурсаспор - Манчестър Юнайтед 0:3 (Шампионска лига)
06 ноември Манчестър Юнайтед - Уулвърхемптън 2:1 (Висша лига)
10 ноември Манчестър Сити - Манчестър Юнайтед 0:0 (Висша лига)
13 ноември Астън Вила - Манчестър Юнайтед 2:2 (Висша лига)
20 ноември Манчестър Юнайтед - Уигън 2:0 (Висша лига)


Досегашни срещи:

Рейнджърс - Манчестър Юнайтед

3 мача
0 победи за Рейнджърс
1 равенство
2 победи за Манчестър Юнайтед
Голова Разлика: 4:0 за Манчестър Юнайтед


Коефициенти от bet365:
Рейнджърс - 4.75
Равен - 3.50
Манчестър Юнайтед - 1.80

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
179