Този път Реал ще пожали Милан


Т. Михайлов

Този път Реал ще пожали Милан

Милан - Реал Мадрид
Стадион: "Сан Сиро", Милано
Дата: 03.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Хауърд Уеб (Англия)


Милан приема Реал във втория суперсблъсък в група G  на Шампионската лига. “Белия балет” е убедителен лидер с 9 точки, а “росонерите” делят втората позиция с Аякс като имат 4.

Така при евентуална загуба или дори равен нещата за Милан ще станат доста сложни особено, ако Аякс успее да победи Оксер във Франция. Тимът на Масимо Алегри бе навлязъл в добра форма, но на “Сантяго Бернабеу” бе разнищен. През уикенда бе пресечена и добрата серия на “червено-черните” в Серия А като те загубиха дербито с Ювентус на “Сан Сиро” с 1:2. Това ги остави на трета позиция на 5 точки зад лидера Лацио и на една от шампиона Интер.

Реал е в далеч по-добра позиция като играта на възпитаниците на Жозе Моуриньо тръгна след по-трудния старт и в Примера Реал съсече няколко сериозни съперника и то с много добра разлика в резултата и класата. Столичани вече водят с точка пред Барселона и са с доста по-добър голов актив. В последния кръг Лос Меренгес обърна новака Еркулес с 3:1 като гост. След последните няколко седмици стана очевидно, че този път Реал ще е по-сериозен фактор и в Европа.

Роналдиньо и Джанлука Дзамброта бяха контузените в Милан преди срещата с Ювентус. Бразилецът обаче вече тренира и изяви желание да участва в най-важния мач за тима си през есента.

При Реал проблемите с контузии са обичайните. Отсъстват Езекил Гарай, Рикардо Кака, Ласана Диара и Фернандо Гаго. Последните двама вече подновиха тренировки, но не бяха включени в групата за Милано.

Реал Мадрид ще играе спокойно в Милано, което може да създаде доста проблеми на напрегнатите домакини. Жозе Моуриньо познава изключително добре италианците и спокойно може да постигне победа на стадиона, на който записа златни страници в своята кариера. Със сигурност португалецът ще иска да зарадва и тифозите на Интер. Все пак по-логично изглежда тази среща да завърши без победител и Милан да запази добри шансове за участие в следващата фаза.

Последни 5 изиграни срещи:

Милан:

02 октомври Парма - Милан 0:1 (Серия А)
16 октомври Милан - Киево 3:1 (Серия А)
19 октомври Реал Мадрид - Милан 2:0 (Шампионска лига)
25 октомври Наполи - Милан 1:2 (Серия А)
30 октомври Милан - Ювентус 1:2 (Серия А)

Реал Мадрид:

16 октомври Малага - Реал Мадрид 1:4 (Примера)
19 октомври Реал Мадрид - Милан 2:0 (Шампионска лига)
23 октомври Реал Мадрид - Расинг Сантандер 6:1 (Примера)
26 октомври Реал Мурсия - Реал Мадрид 0:0 (Купа на Краля)
30 октомври Еркулес - Реал Мадрид 1:3 (Примера)


Досегашни срещи:

Милан - Реал Мадрид

15 мача
6 победи за Милан
2 равенства
7 победи за Реал Мадрид
Голова Разлика: 27:24 за Реал Мадрид


Коефициенти от bet365:

Милан - 3.20
Равен - 3.25
Реал Мадрид - 2.30

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
200