Тотнъм и Интер ще разделят точките


Т. Михайлов

Тотнъм и Интер ще разделят точките

Тотнъм - Интер
Стадион: "Уейт Харт Лейн", Лондон
Дата: 02.11.2010
Час: 21:45
Съдия: Виктор Касай (Унгария)


Един от най-интересните мачове в миналия кръг на Шампионската лига бе Интер – Тотнъм. С човек по-малко “шпорите” вкараха три гола на “Джузепе Меаца”, но те им стигнаха само за почетна загуба с 4:3, тъй като в първите минути европейският шампион се развихри, показвайки страхотен футбол.

На “Уайт Харт Лейн” Тотнъм има повече сили като “шпорите” влизат в мача с актив от 4 точки, което им дава второто място на две точки пред Вердер и Твенте. Шансовете им за следващата фаза са доста добри, а един успех над Интер би свършил страхотна работа. Тимът на Хари Реднап имаше тежко гостуване на Манчестър Юнайтед в събота като загуби с 0:2 след скандален гол на Нани в края.

Интер е близо до участие в следващата фаза като едва ли е имало съмнение, че “синьо-черните” ще стигнат до нея. За тях важните мачове ще започнат тогава, но все пак гостуването в Англия е важно за самочувствието и пълното спокойствие в отбора. Мачът на Интер в Серия А беше още в петък като шампионите победиха с 1:0 Дженоа с гол на Съли Мунтари.

Тотнъм има доста проблеми в защита като с контузии са Майкъл Доусън, Ледли Кинг и Ведран Чорлука. Вратарят Гомеш е наказан за червения си картон в първия мач. В атака го няма Джърмейн Дефоу. Под сериозна въпросителна е Рафаел ван дер Ваарт, който напусна “Олд Трафорд” с контузия.

За Рафа Бенитес нещата също не са съвсем розови. Контузени са вратарят Жулио Сезар и халфът Естебан Камбиасо. Все пак европейските шампиони разполагат с изключително качествени резерви за всеки пост.

Интер е лек фаворит в двубоя, но дори европейският шампион играе трудно в Англия, макар Тотнъм да не е най-голямото страшилище на Острова. Мачът едва ли ще бъде зелищен като първия, но със сигурност ще бъде интересно. Равенството е сравнително удобно и за двата съперника.

Последни 5 изиграни срещи:

Тотнъм:

02 октомври Тотнъм - Астън Вила 2:1 (Висша лига)
16 октомври Фулъм - Тотнъм 1:2 (Висша лига)
20 октомври Интер - Тотнъм 4:3 (Шампионска лига)
23 октомври Тотнъм - Евъртън 1:1 (Висша лига)
30 октомври Манчестър Юнайтед - Тотнъм 2:0 (Висша лига)

Интер:

03 октомври Интер - Ювентус 0:0 (Серия А)
17 октомври Каляри - Интер 0:1 (Серия А)
20 октомври Интер - Тотнъм 4:3 (Шампионска лига)
24 октомври Интер - Сампдория 1:1 (Серия А)
29 октомври Дженоа - Интер 0:1 (Серия А)


Досегашни срещи:

Тотнъм - Интер

2 мача
1 победа за Тотнъм
0 равенства
1 победа за Интер
Голова Разлика: 5:5


Коефициенти от bet365:
Тотнъм - 2.60
Равен - 3.30
Интер - 2.70

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
207