Реал спаси унижение от Брюж, но е последен (видео)


И. Ангелов

Реал спаси унижение от Брюж, но е последен (видео)

Реал Мадрид прие Клуб Брюж в срещата от втория кръг на груповата фаза на Шампионска лига, и днес на "Сантиаго Бернабеу" домакините изоставаха с 2 гола преди да се върнат до крайното 2:2 във второто полувреме, и след изгонване на играч на гостите. След загубата на старта и равенството сега Реал Мадрид заема последно място в първа група на ШЛ, докато Брюж е втори с 2 точки. ПСЖ води с 3 пункта и мач по-малко, като Галатасарай също е с 1 точка към момента на края на срещата на Реал и Брюж.

В 9-ата минута днес Брюж излезе напред когато Тау напредна от ляво и центрира за Денис на дузпата. Нападателят се препъна и не нацели топката, но тя се удари в опорния му крак и влезе в мрежата през заблудения вратар за 1:0.

Късметът отново бе причината за гола на Денис и в 39-ата минута, когато той бе изведен и навлезе в наказателното поле, отново се препъна и загуби баланс, но успя да копне топката над вратаря за 2:0 за Брюж.

След почивката Серхио Рамос изравни в 55-ата минута след подаване на Бензема на главата му - 2:1. В ситуацията останаха доста съмнения за засада, но ВАР не отмени попадението. В 84-ата минута Вормер бе изгонен за гостите след втори жълт картон, и от последвалото центриране на Кроос от пряк-свободен удар за 2:2 вкара Касемиро с глава.

 

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
263