Байерн ще продължи силното си представяне с успех над Клуж


А. Павлов

Байерн ще продължи силното си представяне с успех над Клуж

Байерн - Клуж
Стадион: "Алианц Арена", Мюнхен
Дата: 19.10.2010 г.
Час: 21:45
Съдия: Мартин Аткинсън (Англия)

Байерн домакинства на Клуж в среща от група E на Шампионската лига. Двубоят е част от програмата на третия кръг в груповата фаза на турнира. В първите си два мача баварците записаха две победи съответно срещу Рома и Базел. Румънците пък имат един успех и едно поражение. Клуж надделя над швейцарците с 2:1, но след това отстъпи на вълците със същия резултат в Рим.

Сега румънският първенец се изправя срещу най-сериозния отбор в групата, Байерн. Възпитаниците на Сорин Чарцу се представят незадоволително от старта на кампанията, като се намират едва на 11-о място в румънската Лига 1. Ситуацията в Европа обаче не е толкова лоша. На пръв поглед изглежда, че Клуж няма да има сили за нещо повече от третото място в своята група, но ако румънският шампион съумее да измъкне нещо от гостуването си на "Алианц Арена", нещата биха добили друг изглед.

От друга страна, мюнхенци могат да направят огромна крачка по пътя към класирането за осминафиналите, ако успеят да се наложат над своя противник в утрешната среща. Момчетата на Луис ван Гаал изковаха два много ценни успеха срещу Рома и Базел, чиято стойност се увеличава от факта, че Байерн не се намира в най-добрата си форма.

Очевидно червените още напипват ритъма, затова и рекордьорът по титли на Германия изостава с цели 10 пункта от лидера в Бундеслигата Дортмунд. В последния си мач за първенство Байерн обаче показа по-стабилно представяне, стигайки до победа с 3:0 срещу Хановер.

Много добре си спомняме, че и през миналата година баварците тръгнаха неубедително, но в средата на ноември набраха скорост и изиграха един паметен сезон.

Тази година положението е сходно, но с тази разлика, която никак не е малка, че футболистите вече свикнаха с философията на Ван Гаал. Сякаш изглежда въпрос на време да видим как баварският механизъм работи на пълни обороти.

В този ред на мисли, макар и да не се намира във върхова форма, Байерн ще продължи със силното си представяне в най-престижния клубен турнир на планетата, постигайки успех над Клуж.

Последни пет изиграни срещи:

Байерн:

21 септември Хофенхайм - Байерн 1:2 (Бундеслига)
25 септември Байерн - Майнц 1:2 (Бундеслига)
28 септември Базел - Байерн 1:2 (Шампионска лига)
03 октомври Дортмунд - Байерн 2:0 (Бундеслига)
16 октомври Байерн - Хановер 3:0 (Бундеслига)

Клуж:

21 септември Арад - Клуж 0:1 сл. прод. (Купа на Румъния)
24 септември Университатя Клуж - Клуж 1:1 (Лига 1)
28 септември Рома - Клуж 2:1 (Шампионска лига)
03 октомври Клуж - Брашов 4:0 (Лига 1)
15 октомври Васлуй - Клуж 5:3 (Лига 1)

Досегашни срещи:

Байерн - Клуж

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА

Коефициенти от bet365:

Байерн - 1.25
Равен - 5.75
Клуж - 12.00

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
206