Почетино: Решението за Кейн е трудно


И. Ангелов

Почетино: Решението за Кейн е трудно

Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино отказа да разкрие дали нападателят Хари Кейн ще стартира във финала на Шампионска лига днес, като той призна това решение за много трудно. Кейн не е играл от 9-ти април когато се контузи в първия кръг в ШЛ срещу Манчестър Сити, но капитанът на Англия тренира пълноценно преди последната среща и е на линия ако Почетино има нужда.

"Ние имаме още една тренировка сега и ще трябва да решим. Нормално е да ме питате за него, но е трудно да се поставите на мое място. Това не е лесно. Да направя такова решение няма да е лесно. В последните срещи, които изиграхме, четвърт-финалите и полуфиналите, във всеки мач трябваше да се прави решение.

"Финала е последното решение, но със сигурност ние ще имаме пълната информация, всеки детайл, за да направим най-доброто за успеха. Както винаги е болезнено, че можем да използваме само 11 човека във футбола. Още от първия ти момент в кариерата, когато играеш с по 7 човека, и след това с по 11, ти знаеш, че някои от съотборниците ти в тренировките няма да играят.

"За мен уважението, което получават избраните за титуляри трябва да е огромно и ние искаме да покажем това. Тежките решения са болезнени, но част от моята работа е да избера стартовата 11-ка и да опитам да спечеля мача."

  Сподели
402