Срещу Оксер Реал трябва да си припомни как се вкарва


Т. Михайлов

Срещу Оксер Реал трябва да си припомни как се вкарва

Оксер - Реал Мадрид
Стадион: "Стад де Абе Дешан", Оксер
Дата: 28.09.2010
Час: 21:45
Съдия: Клаус Бо Ларсен (Дания)


Един от фаворитите в Шампионската лига Реал Мадрид гостува на Оксер във втория си мач в турнира. “Белия балет” има лоши спомени от визитите си във Франция и ще трябва да играе много по-концентрирано, ако иска да си тръгне с три точки за Испания.

Реал започна добре по пътя си към 10-та европейска купа, побеждавайки с 2:0 Аякс на “Сантяго Бернабеу”. Впечатление обаче направи тенденцията “белите” да реализират много трудно десетките си идеални положения. И ако срещу холандците това не се оказа фаталнно, то в събота столичани не можаха да победят непретенциозния Леванте, постигайки само 0:0. Това позволи на шампиона Барселона да мине тима на Моуриньо с една точка. Лидер е Валенсия, който има две преднина.

Оксер даде отпор на Милан на “Джузепе Меаца”, но загуби с 2:0. Положението на бургундците в Лига 1 обаче е трагично. След 7 кръга те нямат победа и след пет равенства са само на точка над чертата на изпадащите и вече твърде далеч от лидерите. В събота тимът на Жан Фернандес поведе с 2:0 срещу Нанси само за 11 минути, но после получи два гола и пак остана с празни ръце.

Оксер има 4 мача срещу испански съперници на “Абе Дешан”, в които е записал победа, два равни и загуба. Успехът бе срещу Бетис през 2002. При 10 мача във Франция Реал има три победи, равен и 6 загуби. Лион най-често донася страдания на “белия балет”, както стана и миналата година. Успокоителното за феновете на Лос Меренгес е, че Жозе Моуриньо има 5 успеха и само една загуба от 8 мача срещу френски състави. Поражението му е от Ланс с Порто и то не се оказа фатално.

Иринеуш Йелен и Антони Льо Талек не играха срещу Нанси поради контузии съответно в коляното и глезена. Ликата е аут до Нова година след операция на ахилеса. Жан-Паскал Мино е с разтежение.

Серхио Каналес е с изкълчен глезен и ще пропусне маочвете на Реал в следващите две седмици. Кака е с оперирано коляно и няма да вземе участие в груповата фаза. Гаго, Гарай и Албиол също не са на разположение на Жозе Моуриньо.

Въпреки, че мачът е в Оксер Реал е фаворит за победата като ще разчита да отбележи поне един гол, който вероятно ще се окаже и напълно достатъчен за “белите”, които разполагат със защита, която допуска много малко грешки. Все пак във Франция Кралския клуб винаги е изпитвал трудности и склонните на по-големи рискове могат да опитат и с равен.

Прогноза: Оксер – Реал Мадрид 0:1

Последни 5 изиграни срещи:

Оксер:

29 август Монако - Оксер 2:0 (Лига 1)
11 септември Оксер - Каен 1:1 (Лига 1)
15 септември Милан - Оксер 2:0 (Шампионска лига)
19 септември Лил - Оксер 1:0 (Лига 1)
25 септември Оксер - Нанси 2:2 (Лига 1)

Реал Мадрид:

11 септември Реал Мадрид - Осасуна 1:0 (Примера)
15 септември Реал Мадрид - Аякс 2:0 (Шампионска лига)
18 септември Реал Сосиедад - Реал Мадрид 1:2 (Примера)
21 септември Реал Мадрид - Еспаньол 3:0 (Примера)
25 септември Леванте - Реал Мадрид 0:0 (Примера)


Досегашни срещи:

Оксер - Реал Мадрид

НЕ СА СЕ СРЕЩАЛИ ДОСЕГА


Коефициенти от bet365:
Оксер - 5.50
Равен - 3.60
Реал Мадрид - 1.57

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
254