ПСЖ остави Ливърпул трети (видео)


И. Ангелов

ПСЖ остави Ливърпул трети (видео)

Пари Сен Жермен прие Ливърпул за срещата от петия кръг на груповата фаза на Шампионска лига. Днес на "Парк Де Пренс" във Франция домакините успяха да победят с 2:1 след голове на Бернат и Неймар, изработени от Килиан Мбапе, докато гостите отговориха от дузпа, вкарана от Милнър.

Още в 13-ата минута днес Мбапе спечели терен и центрира, но Ван Дайк изби слабо топката към Хуан Бернат, който овладя в полето и стреля добре през Алисон за 1:0.

В 37-ата минута резултатът бе удвоен от Неймар след бърза контра, в която отново Мбапе спринтира от ляво и центрира за Кавани, а неговият избит удар попадна в бразилеца за спокоен удар и гол - 2:0.

Точно преди почивката Мане спечели дузпа за гостите, която по перфектен начин реализира Милнър за 2:1. След почивката двата тима имаха още положения за гол, като Алисон запази Ливърпул в мача в 70-ата минута, но до гол не се стигна от страна на гостите и така ПСЖ застава на втора позиция в групата с 8 точки и 1 зад Наполи. Ливърпул е с 6 преди последния кръг, а Црвена звезда е последен с 4 точки.

— ВИДЕО РЕПОРТАЖ ОТ МАЧА



  Сподели
635