Севиля - Байерн: Гостите ще вземат преднина


Н. Гавазов

Севиля - Байерн: Гостите ще вземат преднина

Севиля - Байерн Мюнхен

Стадион: "Рамон Санчес Писхуан", Севиля

Дата: 03.04.2018 г.

Час: 21:45 ч.

Съдия: Даниеле Орсато (Италия)

Севиля посреща Байерн Мюнхен в първи мач от четвъртфиналите на Шампионска лига. На миналия етап андалусците сътвориха сензация, изхвърляйки Манчестър Юнайтед от борбата за трофея и сега, на гребена на вълната, имат намерение да дадат битка на колектива на Юп Хайнкес. Интересното е, че букмейкърите определят немците за фаворит. Така обаче бе и в сблъсъка с "червените дяволи".

Севиля изглежда непредсказуемо през този сезон, особено във вътрешното първенство. Към момента тимът е шести в класирането, без шансове за попадане в първата четворка. През уикенда хората на Монтела посрещнаха Барселона и бяха на път да нанесат първа загуба на лидера през сезона, но геният на Меси лиши домакините от трите точки. Впрочем този мач напълно контрастира с пораженията от Леганес и Валенсия, което е ярко доказателство за непридвидимостта на Севиля. Като цяло, андалусците имат само три победи от последните си осем мача, а на свой терен победиха само един път от пет двубоя.

Байерн Мюнхен едва ли има нужда от много представяне. Баварците нямат равни на вътрешната сцена - към момента те са еднолични лидери със 17 точки пред втория Шалке 04. Победа през уикенда официално ще донесе титлата на Байерн, което означава, че хората на Юп Хайнкес спокойно могат да се съсредоточат върху Шампионска лига. В предишния кръг мюнхенци преодоляха Бешикташ, но трудно можем да кажем, че турците оказаха някаква съпротива, с изключение на първото полувреме в Германия. Иначе през уикенда Байерн посрещна Борусия Дортмунд и само за едно полувреме вкара пет гола на съперника си. Левандовски оформи хеттрик, а по гол вкараха Мюлер, Родригес и Рибери.

Домакините са без наказания Банега, а гостите не могат да разчитат на контузения Коман и на възстановяващия се Нойер.

Севиля играе активно и резултатно на родна земя. Тимът вкара 24 гола в последните си 15 мача тука, а през уикенда отбеляза два гола на надеждната отбрана на Барселона. Интригата в срещата идва и от статистиката, която сочи, че баварците загубиха последните си пет пътувания до Испания. Въпреки това Байерн е фаворит в мача. За гостите не е проблем да играят пред всякаква публика, но най-важното предимство на баварците е тяхната класа и наличието в състава на голова машина като Левандовски.

Нашето предложение е за гол от страна на Севиля, но гостите ще вкарат два в повече.

Прогноза: Севиля - Байерн Мюнхен 1:2

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <

Последни 5 срещи - Севиля
(Испания)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
31.03.2018 Примера Дивисион Севиля 2 - 2 Барселона
18.03.2018 Примера Дивисион Леганес 2 - 1 Севиля
13.03.2018 ШЛ Осминафинали Манчестър Юнайтед 1 - 2 Севиля
10.03.2018 Примера Дивисион Севиля 0 - 2 Валенсия
03.03.2018 Примера Дивисион Севиля 2 - 0 Атлетик Билбао


Последни 5 срещи - Байерн Мюнхен
(Германия)

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
31.03.2018 Бундеслига Байерн Мюнхен 6 - 0 Борусия Дортмунд
18.03.2018 Бундеслига РБ Лайпциг 2 - 1 Байерн Мюнхен
14.03.2018 ШЛ Осминафинали Бешикташ 1 - 3 Байерн Мюнхен
10.03.2018 Бундеслига Байерн Мюнхен 6 - 0 Хамбургер
04.03.2018 Бундеслига Фрайбург 0 - 4 Байерн Мюнхен


Досегашни срещи

Дата Първенство Домакин Рез. Гост
  Сподели
289