Байерн има своя шанс в Мадрид


И. Ангелов

Байерн има своя шанс в Мадрид

Реал Мадрид - Байерн Мюнхен
Стадион: "Сантяго Бернабеу", Мадрид
Дата: 18.04.2017г.
Час: 21:45
Съдия: Виктор Касай (Унгария)

Реал Мадрид няма загуба в последните си 8 срещи у дома на "Сантиаго Бернабеу", като "белия балет" загуби само веднъж за целия сезон пред своята публика. Така Байерн Мюнхен и Карло Анчелоти са изправени пред тежка задача когато на гости тук ще целят да обърнат агрегат от 2:1 в своя полза след загубата в Германия.

Анчелоти обаче даде почивка на голяма част от тиулярите си в Бундеслигата в подготовка именно за тази среща и се очаква с пределна мотивация най-силните футболисти в състава на баварците да опитат да намерят място на полуфиналите в Шампионска лига.

Двата състава изглеждат сравнително добре здравословно. Само Варан и Пепе са контузени за домакините от Мадрид, което отново ще постави Начо до Серхио Рамос в защитата на тима на Зинедин Зидан. Матс Хумелс е контузеният за германците, докато Хави Мартинес е наказан за срещата. 

Роберт Левандовски може да се окаже ключовият липсващ за гостите, след като той има 5 гола в 5 срещи в Шампионска лига срещу Реал Мадрид. След проблем в рамото той отново е поставен под въпрос, като се очаква от лекарския щаб на Байерн да направят всичко възможно той да се появи в игра. Именно на головата му форма срещу Реал ще се разчита най-много в този най-важен момент от сезона.

Реал Мадрид спечели 5 от последните 6 мача с Байерн на "Сантиаго Бернабеу". Байерн не успя да спечели последните си 2 гостувания - първо загуби това на Хофенхайм с 1:0 в Бундеслигата, преди отслабената постройка срещу Леверкузен също да не успее да се справи с 10 човека за 0:0. Реал Мадрид няма загуба в 13 поредни двубоя, но с най-силната си постройка Байерн е способен да победи всеки отбор. Опитните футболисти на Анчелоти ще знаят какво точно се изисква от тях и ще потърсят победата в Мадрид.

Прогноза: Реал Мадрид - Байерн Мюнхен 2:2

 

Последни 5 изиграни срещи:

Реал Мадрид:

02 април Реал Мадрид - Алавес 3:0 (Примера)
05 април Леганес - Реал Мадрид 2:4 (Примера)
08 април Реал Мадрид - Атлетико Мадрид 1:1 (Примера)
12 април Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 1:2 (Шампионска лига)
15 април Спортинг Хихон - Реал Мадрид 2:3 (Примера)

Байерн Мюнхен:

01 април Байерн Мюнхен - Аугсбург 6:0 (Бундеслига)
04 април Хофенхайм - Байерн Мюнхен 1:0 (Бундеслига)
08 април Байерн Мюнхен - Борусия Дортмунд 4:1 (Бундеслига)
12 април Байерн Мюнхен - Реал Мадрид 1:2 (Шампионска лига)
15 април Байер Леверкузен - Байерн Мюнхен 0:0 (Бундеслига)

 

Досегашни срещи:

Реал Мадрид - Байерн Мюнхен

23 срещи
10 победи за Реал Мадрид
2 равенства
11 победи за Байерн Мюнхен
Голова Разлика: 34:33 за Байерн Мюнхен

Мачът можете да гледате на живо във ftv.bg!


> ВЗЕМИ ДО 300 ЛЕВА НАЧАЛЕН БОНУС В BETANO ТУК! <
  Сподели
290